Opatija

Opatija, en historisk perle på Kroatias fantastiske Adriaterhavskyst, har i over 150 år vært en yndet feriedestinasjon for mange europeere. Byen er kjent for sin elegante arkitektur fra Habsburger-perioden, som reflekterer dens tidligere status som feriested for europeisk adel. Opatija er omgitt av frodige åser og har en fantastisk beliggenhet ved havet, og tilbyr en unik blanding av naturlig skjønnhet og kulturell sjarm. Med sin lange historie og rike kulturarv, er Opatija et fascinerende reisemål med en imponerende samling av villaer, hoteller og monumenter.

Opatija har mange attraksjoner som gjør det til en uimotståelig destinasjon for besøkende. En av de mest kjente er "Jomfruen med Måken", en statue som har blitt et symbol på byen. Det er også mange vakre parker i Opatija, inkludert den botaniske hagen "Park Angiolina", som er et must for naturelskere. For de som er interessert i arkitektur og historie, er "Villa Angiolina" et flott sted å besøke. Denne villaen fra 1800-tallet er nå et museum og gir et innblikk i Opatijas storhetstid.

En av de mest interessante regionene i Opatija er Volosko. Dette sjarmerende fiskerlandsbyen har bevart sin tradisjonelle sjarm, med smale gater og steinhus. Volosko er også kjent for sin kunstnerscene, med mange gallerier og kunstverksteder. En annen region som er verdt å utforske er Učka naturpark. Denne parken, som er hjem for en rekke dyre- og plantearter, tilbyr spektakulære utsikter over Kvarnerbukta og dens øyer. Uansett hva dine interesser er, er det klart at Opatija har noe å tilby for alle. Fra dens historiske sjarm til sin naturlige skjønnhet, er Opatija en uimotståelig destinasjon som fortsetter å fascinere og begeistre besøkende fra hele verden.

Les mer ...
6
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.