REGIONER

BYER

» 
Luxembourg by

Våre destinasjoner

Luxembourg

Det lille landlåste landet Luxembourg grenser til Belgia i vest og nord, Tyskland i øst og Frankrike i vest. Dette gjør det lille landet tilgjengelig for en kjør-selv-ferie eller helg borte fra nesten hvor som helst i Nord- eller Vest-Europa. Når du først kjører gjennom de bølgende åsene og skogene, hvor du kommer over små, sjarmerende byer og pittoreske scener, vil du snart forstå hvor sjarmerende Storhertugdømmet Luxembourg er.

Byen Luxembourg utarter seg som landets samlingspunkt,  og kan være din base og det perfekte feriemålet. Imidlertid er det skjønnheten i naturen, de middelalderslottene som har utsikt over de små byene spredt over hele landet som gjør dette landet til det perfekte feriestedet..

Det er Moseldalen, en region som dyrker landenes fine viner å utforske, eller de steinete kløftene i Müllerthal-regionen, hvor de mange tilgjengelige turstiene gir deg muligheten til å nyte det røffe landskapet og frisk luft.

Byen Luxembourg er det sjarmerende midtpunktet. Byen er et av de økonomiske sentrene i Europa, og landets bankende hjerte. Med sin sjarmerende gamleby, utmerkede museer og pulserende moderne atmosfære, er det ingen tvil om at du bør gjøre byen til din base for en kjør-selv-ferie.

Luxembourgs skjønnhet, kombinert med størrelsen gjør at du kan dekke mye selv i løpet av noen få korte dager. Det er virkelig ingen bedre kjør-selv destinasjon enn Luxembourg.
Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.