Bad Gastein

Bad Gastein er et historisk skisted beliggende i hjertet av de østerrikske alper. Kjent som et spa- og kursted siden romertiden, tilbyr Bad Gastein en blanding av gammel verden sjarm og moderne fasiliteter. Byen er spekket med Belle Époque-arkitektur, og byens rike historie er tydelig i de mange historiske landemerkene, som det imponerende Felsentherme, en naturlig varm kilde som har vært i bruk i over tusen år, og den storslåtte Bad Gastein fossen, et naturlig underverk som har fascinert besøkende i århundrer.

Blant de mest interessante regionene i Bad Gastein er Stubnerkogel. Denne fjellregionen er kjent for sin fantastiske panoramautsikt over Alpene og er et populært sted for både skiløpere og fjellvandrere. Her finner du også verdens høyeste hengebro, som gir en spektakulær utsikt over det omkringliggende landskapet. Sportsgastein er en annen fremtredende region, kjent for sine utmerkede skiløyper og vakre naturlandskap. Det er også verdt å merke seg Graukogel, en annen populær skidestinasjon som er kjent for sine historiske trehytter og fantastiske turløyper.

Til tross for sin lille størrelse, er Bad Gastein hjem til en rekke attraksjoner. Den historiske bykjernen er et must-see, med sine sjarmerende brosteinsgater, unike butikker og historiske bygninger, inkludert den ikoniske Pfarrkirche St. Primus und Felizian, en vakker kirke som daterer seg tilbake til 1500-tallet. For de eventyrlystne, tilbyr Bad Gastein en rekke utendørsaktiviteter, fra ski og snowboard til fjellklatring og fotturer. Uansett om du er en historieinteressert, en naturkjærlig eventyrer eller bare ønsker å slappe av i det vakre alpelandskapet, har Bad Gastein noe for alle.

Les mer ...
4
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.