Gaschurn

Gaschurn er en pittoresk landsby beliggende i hjertet av Montafon-dalen i Vorarlberg, Østerrike. Kjent for sin rike historie og utallige attraksjoner, er Gaschurn et ideelt reisemål for både historieentusiaster og eventyrlystne. Landsbyen har en lang historie som strekker seg tilbake til det 13. århundre og er kjent for sin særegne arkitektur, med mange bygninger som fortsatt viser den opprinnelige Montafon-stilen.

En av de mest interessante regionene i Gaschurn er Silvretta-området. Dette området er kjent for sin fantastiske natur, med majestetiske fjelltopper, krystallklare innsjøer og frodige grønne enger. Silvretta-området byr på en rekke utendørsaktiviteter, inkludert fotturer, mountain biking og klatring. Det er også hjemmet til Silvretta Hochalpenstraße, en av de mest spektakulære fjellveiene i Østerrike, og Silvretta-Stausee, en imponerende dam som er et populært reisemål for både lokalbefolkningen og turister.

Gaschurn er også kjent for sin fantastiske skihistorie. Den er vert for Silvretta Montafon, et av de største skidestinasjonene i Østerrike, som strekker seg over flere fjellkjeder og tilbyr en rekke løyper for alle ferdighetsnivåer. I tillegg til å tilby utmerket skikjøring, er Gaschurn også hjemsted for mange andre vintersportaktiviteter som snøbrett, langrenn og isklatring. Med sin rike historie, fantastiske naturlandskap og en rekke aktiviteter å velge mellom, er Gaschurn et must-see reisemål for alle som besøker Østerrike.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.