Salzburg

Salzburg, den østerrikske byen som er kjent for sin rike historie og fantastiske attraksjoner, er et must-besøk for enhver globetrotter. Denne byen har en fascinerende historie som strekker seg tilbake til middelalderen, og er kjent for sin imponerende arkitektur, inkludert dens godt bevarte barokke bygninger, som reflekterer sin rike historiske arv. Salzburg er også kjent som fødestedet til den berømte komponisten Mozart, og hans tidligere hjem er nå et populært museum som tiltrekker seg musikkelskere fra hele verden. Hohensalzburg festning, et av de best bevarte middelalderske slottene i Europa, dominerer byens skyline og gir besøkende en spektakulær utsikt over byen.

Innenfor Salzburgs grenser finnes det flere interessante regioner, hver med sitt unike tilbud av attraksjoner og aktiviteter. En av de mest populære er Salzkammergut, en naturskjønn region kjent for sine vakre innsjøer og fjell. Her kan du oppleve en rekke utendørsaktiviteter, som fotturer, sykling og vannsport. En annen bemerkelsesverdig region er SalzburgerLand, hvor du kan utforske vakre alpine landskap og historiske steder, som det majestetiske Eisriesenwelt, verdens største tilgjengelige isgrotte.

Det er ingen mangel på kulturelle attraksjoner i Salzburg heller. Mirabell-palasset og hagene, som er en del av UNESCOs verdensarvliste, er kjent for sin fantastiske barokkarkitektur og frodige grønne områder. Besøkende kan også utforske byens mange museer, inkludert Salzburg Museum, som gir en innsikt i byens historie og kultur, og Haus der Natur, et vidunderlig naturhistorisk og teknologisk museum. Salzburg er en by som kombinerer historie, kultur og naturlige skjønnheter på en måte som få andre steder kan, og det er ingen tvil om at det er en av Østerrikes mest spennende destinasjoner.

Les mer ...
5
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.