Westendorf

Westendorf er en idyllisk landsby beliggende i hjertet av Brixental-dalen i Tirol, Østerrike. Med sin rike historie og flotte attraksjoner har Westendorf blitt et populært reisemål for turister fra hele verden. Landsbyen har en fascinerende historie med røtter som strekker seg tilbake til jernalderen, og har ivaretatt sin historiske sjarm med sine tradisjonelle tiroiske bygninger og pittoreske omgivelser.

Westendorf er kjent for sin fantastiske skjønnhet, omgitt av Kitzbühel-alpene på den ene siden og Windau-dalen på den andre. Landsbyen ligger på et solrikt platå, noe som gir den fantastiske utsikter over omkringliggende fjell og daler. En av de mest interessante regionene i Westendorf er skiområdet Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental, et av de største og mest moderne skianleggene i verden. Her finner du over 280 km med skiløyper som er perfekt for både nybegynnere og erfarne skiløpere. Westendorf er også et paradis for vandrere, med en rekke stier og ruter som fører deg gjennom den vakre naturen.

Foruten å være en naturskjønn perle, er Westendorf også rik på kultur. Landsbyen har et levende kunst- og musikkmiljø, med flere gallerier og live musikkarrangementer som finner sted gjennom hele året. I tillegg har Westendorf flere historiske attraksjoner, inkludert det imponerende Westendorf kirke, som er et must-see for enhver besøkende. Andre interessante regioner i Westendorf inkluderer Alpinolino, et opplevelsespark for barn, og Windau-dalen, en uberørt dal som er perfekt for fotturer, sykling og golf. Uansett hva dine interesser er, vil du finne noe å elske i Westendorf.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.