Zell am See

Zell am See er en idyllisk liten by i Østerrike som er kjent for sin spektakulære natur, historiske severdigheter og en rekke aktiviteter som tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Byen er rik på historie, med spor av menneskelig aktivitet som dateres tilbake til bronsealderen. I middelalderen var Zell am See et viktig handelssenter og i dag er det en populær turistdestinasjon, kjent for sin enestående skjønnhet og kulturelle rikdom. Det er flere historiske severdigheter å utforske, fra det romanske Peterskirken til det imponerende slottet Rosenberg, som gir en fascinerende innsikt i regionens fortid.

En av de mest interessante delene av Zell am See er den gamle bydelen, som er kjent for sine velbevarte middelalderbygninger og trange, svingete gater. Her kan du vandre rundt og suge til deg atmosfæren, besøke lokale kunstgallerier eller bare nyte den fantastiske utsikten over innsjøen. For de som er interessert i natur, er nasjonalparken Hohe Tauern et absolutt must-see. Denne enorme parken er hjem til noen av de mest imponerende fjellene i Alpene, samt en rekke sjeldne dyrearter. For de som foretrekker vannaktiviteter, er innsjøen Zell et populært sted for båtturer, svømming og vannsport.

Zell am See er også kjent for sin høyfjellsregion, Schmittenhöhe, som er et populært reisemål for fjellklatrere og turgåere om sommeren, og for skiløpere om vinteren. Taubanen gir enkel tilgang til fjellet og tilbyr panoramautsikt over byen og innsjøen nedenfor. Schmittenhöhe er også hjemmet til flere interessante steder, som det historiske fjellkapellet Elisabethkapelle, bygget til minne om keiserinne Elisabeth av Østerrike. Uansett om du er en historieentusiast, en naturelsker, eller bare leter etter et vakkert sted å slappe av og nyte utsikten, har Zell am See noe å tilby for alle.

Les mer ...
3
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.