Aktiv ferie på Fyri Resort i Hemsedal

Norsk | NOK

Fyri Resort

Kombinér avslapning og aktiviteter på Norges beste skihotell i 2020

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Hotellet ble kåret til Norges beste skihotell i 2020
 • Unik Pool Club på 1.000 m²
 • Super beliggenhet i populære Hemsedal
1.665,-
3~4 dager fra
1.899,-

Inkl. halvpensjon

4-stjernes aktiv ferie

3 dager
Kun 1.899,- / spar opp til 1.077,-
SPAR
4 dager
Kun 2.799,- / spar opp til 1.665,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 2 x Pool Club dagspass
 • Gratis inngang til treningssenter
 • Gratis parkering og WiFi
Risskov Pakken

4-stjernes Fyri Resort har en super beliggenhet i populære Hemsedal, og kan by på noen flotte og komfortable omgivelser rundt oppholdet, både sommer og vinter. Hotellet ble kåret til Norges beste skihotell av World Ski Awards i 2020, og det er det god grunn til! Nyt de fantastiske omgivelsene med ski- eller turmuligheter, og slapp av i den helt nye Pool Club’n med bassenger, peis og mye annet.

Hotellet

Hotellets værelser er romslige og komfortable, og dere kan velge mellom enkeltværelser, dobbeltværelser, superior værelser og suiter. Det er mulig å bestille hotellets suiter med en eller to ekstra senger.

Hotellet har en meget god plassering i Hemsedal, og er et suverent utgangspunkt for en lang rekke muligheter og aktiviteter, året rundt. Om vinteren kan man stå på ski - Hemsedal Skisenter ligger i kort avstand fra hotellet, og området er også perfekt for å gå på langrenn. Resten av året kan man padle i kajakk, gå på tur eller sykle i området.

Under oppholdet har dere gratis tilgang til hotellets unike Pool Club, som er et 1.000 m² stort og flott område med både innendørs- og utendørs basseng - begge oppvarmet til 35°C, liggestoler, en hyggelig poolbar som kan by på drinker og snacks, en stemningsfull peisestue, bordtennisbord, shuffleboard, biljard og fitnessfasiliteter. Med til opplevelsen hører naturligvis badekåpe og tøfler som hotellet også stiller til disposisjon.

Start dagen med en god frokost i hyggelige omgivelser før opplevelsene starter. Hotellet huser to restauranter: Roa Matbar, som er å finne i lobbyen, og Liv Bistro som ligger i hotellets øverste etasje med en flott utsikt over fjellene. Nyt en middag i verdensklasse som kan spises i spektakulære omgivelser.

Dere kan velge mellom gratis utendørs parkering eller parkering i garasje mot gebyr, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Hotellets rom er romslige og bekveme. Dere kan velge mellom enkeltrom, dobbeltrom, superiorrom og suite. Det er mulig å booke suite med en eller to ekstrasenger. 

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 3
Koselige standard rom på 20m2 med dobbeltseng og store vinduer. Bad med dusj, hårføner og toalett. A/C, flatskjerm-TV og strykejern.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 3
Koselige standard rom på 20m2 med dobbeltseng og store vinduer. Bad med dusj, hårføner og toalett. A/C, flatskjerm-TV og strykejern.
» Se flere romspesifikke bilder

Suite

1 / 7
Romslige og koselige suiter på 56m2 med dobbelseng i det ene soverommet og køyeseng i det andre. I disse rommene finnes det en stue med sofagruppe å sitte i etter en dag med opplevelser. Store vinduer med utsikt mot fjellene. Du kan også lage din egen espresso eller te. Bad med dusj, hårføner og toalett. A/C, flatskjerm-TV og strykejern. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/køyeseng.
» Se flere romspesifikke bilder

Superior rom

1 / 2
Romslige og koselige superiorrom på 25-27m2 med dobbelseng. I disse rommene finnes det ekstra lenestoler å sitte i etter en dag med opplevelser. Du kan også lage din egen espresso eller te. Bad med dusj, hårføner og toalett. A/C, flatskjerm-TV og strykejern.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Hemsedal skisenter (0.9km)

Hemsedal er kanskje Norges skisted nummer én med Hemsedal Skisenter i hjertet av bygda. Skisenteret har hele 20 heiser og 48 nedfarter med variert vanskelighetsgrad. Her vil både barn og voksne, nybegynnere og erfarne skiløpere trives. Hemsedal Skisenter har Norges største område tilrettelagt for de minste på ski. Det dekker 70 000 kvadratmeter og her venter syv bakker, åtte heiser, «rullband-slalomløype», aktivitetspark med akebakke og karusell, varmestue, kiosk, park med «hopp, rails og bølger», skicrossløype, «big-air-bag» og et hyggelig grillområde med benker og bord.

Hemsedal Skisenter er også tilrettelagt for alle dere som ikke har skiboden full av vinterutstyr. Det finnes nemlig utallige steder i Hemsedal hvor dere kan leie skiutstyr. Forhør dere gjerne på hotellet om de har tips til utleie av ski og staver, kjelker med mer.

Det bør også presiseres at det finnes en rekke vinteraktiviteter her i Hemsedal utenom alpint og langrenn, for eksempel: kanefart, tur med snøscooter, hundekjøring, isklatring osv.

Hemsedal (3.1km)

Hemsedal forbindes først og fremst med vinteraktiviteter og Hemsedal Skisenter, men det er minst like flott her i «De skandinaviske alper» i sommerhalvåret.

Dere kan for eksempel unne dere en golf-weekend og legge turen til Hemsedal Golfklubb hvor det venter en unik 9-hullsbane i vakker fjellnatur.

Fjellene i Hemsedal er et godt utgangspunkt for både klatring og rappellering.

Fiskestangen bør med hvis dere tar turen til Hemsedal i sommersesongen fra mai måned og ut til august. Her finnes det 18 fjellvann og fire elver hvor dere kan hive ut snøret, både med og uten flue. Et godt tips er å forsøke dere på fiske i elva Hemsila. Dette er en av Norges beste elver med ypperlige forhold for fluefiske og elva byr på utfordrende ørretfiske.

I Hemsedal er det hele 41 merkede fjellturer fordelt på 210 kilometer. Turstiene er godt skiltet og gradert etter vanskelighetsgrad. Her finnes løyper for både nybegynnere og dere mer fjellvante. Den høyeste toppen i Hemsedal er Høgeloft og ruver hele 1920 meter over havet.

Dere kan med fordel legge en sykkelferie til Hemsedal. Her i bygda finnes det også 21 sykkelruter på et 225 kvadratmeter godt skiltet, merket og gradert område. I tillegg er det i Hemsedal Bikepark en lang utforløype med ulike vanskelighetsgrader gradert fra blå til rød. I bunn av Hemsedal Skisenter ligger det også en fornøyelig teknikkbane for sykkel.

Hemsedal Golfklubb (10.4km)

Hemsedal Golfklubb har en unik golfbane i et vakkert fjellandskap, som gir golfspillere ni utfordrende hull og et godt miljø. Banen ble ferdigstilt i 1996 og har siden skapt rammene for mye flott golf. Banen ligger vakkert til i Grøndalen i Hemsedal og er en opplagt idé for en miniferie med golf eller en golfutflukt, hvis man er på sommerferie i området.

Gordarike viking- og familiepark (34.1km)

Temaparken Gordarike viking- og familiepark er en spennende dag ute for hele familien. Her kan dere blant annet besøke en tro kopi av Gol stavkirke med utstillingen om stavkirkens arkitektur og vikingenes guder  Dere kan også se Kong Haddings gravplass, Hahaugtrollens hule eller gå en tur opp i utsiktstårnet Ygdrasil, hvor det er en flott utsikt over dalen.

Det er et innendørs lekeland på 75 kvm der barna kan boltre seg fritt. De kan også øve seg i å skyte pil og bue eller slåss med sverd. Det er også et utendørs badeland med to sklier, vikingskip og sol området. Det er også mulig å leie kanoer og el-sykler.

Gol (34.3km)

Gol ligger i et vakkert naturområde omgitt av skogkledde fjell, og herfra er det en vakker utsikt til Jotunheimen og Hemsedal. Dere finner mange turområder i området som er egnet til både gå- og sykellturer.

Om dere er interesseret i vikingtiden, så kan dere besøke Gordarike viking- og familiepark, som er en temapark for hele familien med emner fra vikingtiden. Dere kan også ta turen til badelandet Tropicana, hvor det finnes flere forskellige vannsklier, bølgebasseng og barnebasseng.

Bergensbanen (Oslo – Gol – Bergen) (35.3km)

Hopp på Bergensbanen i Gol midt mellom Oslo og Bergen og opplev Hardangervidda fra togvinduet. Bergensbanen går fra Oslo, stopper i Gol og farer videre opp Hallingdal mot Finse, langs Hardangerjøkulen med siste stopp i Bergen. Dette er en behagelig togtur med komfortable seter og flotte fasiliteter. Den vakre norske naturen er en mektig opplevelsen gjennom de store togvinduene. Det er gratis trådløst internett på toget og det finnes en kafe samt et lekerom for barna.

Julemarked på Geilo (80.3km)

Dra på kjør-selv-ferie til Geilo i julen og bruk også noen av årets fine desemberdager i noen av Norges flotteste skibakker. Ta med hele familien til denne herlige vinterdestinasjonen og nyt et billig hotellopphold i nærheten av Geilos hyggelige sentrum, der julemarkedet har vært en stolt årlig tradisjon siden 2012.

I løpet av desember preges byens sentrum av koselige boder som tilbyr alt fra kreativt håndverk til forskjellige delikatesser. Julemarkedet byr selvklart også på forskjellige slags underholdning, og lokale kafeer disker opp med skikkelige julespesialiteter innendørs.

Om vinteren tilbyr Geilo mer enn 50 forskjellige aktiviteter, uansett om det er skøyting, akebakker, langrenn eller alpint som gjelder. Geilo byr også på friluftsliv, shopping og velvære, og er et spennende valg for årets tur i desember, enten det er snakk om en helgetur eller flere dager.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

First Hotel Breiseth

Opphold med frokostbuffé

Innlandet

Natur, kultur og historie

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Kvelds sandwich med et glass brus
 • Gratis inngang til treningssenter
 • Gratis internett

631,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Kunstner- hotell i Lillehammer

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~11.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra seng 240kr per natt

Thon Hotel Hallingdal

Tett på flott naturlandskap i Ål

Hallingdal

Aktiv ferie i Hallingdal

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og WiFi

475,-
Kun
1.469,-

Vis kort

Hallingdal - midt mellom Gol og Geilo

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~11.99 år i ekstra seng 195.6kr per natt
 • Barn 12~99.99 år i ekstra seng 450kr per natt