Bilferie til Grand Hotel Åsgårdstrand

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Grand Hotel Åsgårdstrand

Ligger idyllisk til ved småbåthavnen

  • Restaurant
  • Bar
  • Hund
  • Gratis parkering
  • Gratis internett

Om hotellet

Grand Hotel Åsgårdstrand ligger idyllisk til ved småbåthavnen i Åsgårdstrand, og har panoramautsikt over Oslofjorden. Åsgårdstrand er betegnet som kunstnerbyen og en "Sørlandsperle på Østlandet". Edvard Munchs "Pikene på broen" ble malt rett nedenfor hotellet.

Om hotellet

Grand Hotel Åsgårdstrand inngår i Unike Hoteller og ligger 1 times kjøring fra Oslo, og 30 minutter fra Sandefjord, midt mellom Horten og Tønsberg (Norges eldste by). Hotellet har 78 store, komfortable rom. Hotellets fantastiske beliggenhet i rolige omgivelser gjør dette stedet til en perle – hele året. Det anbefales en rundtur blant hvitmalte hus i Åsgårdstrand eller langs Kyststien, med fjorden som bakgrunn. Kun 150 meter til badestrand og 300 meter til Edvard Munchs hus. Hotellet holder åpent hele året.

Mat og drikke

Der serveres rikholdig frokostbuffé hver dag i hotellets restaurant. Frokostbuffeten har et bredt utvalg av pålegg, varmretter, brødtyper, frisk frukt, kornblandinger, melk, juice og nytraktet kaffe. Her er det noe for de fleste.

Grand Restaurant har et meget godt kjøkken, et rikholdig utvalg av viner og har alle skjenkerettigheter. Restauranten ligger i tilknytning til hotellets bar, og har panoramautsikt over Oslofjorden. Det er et stort dansegulv og egen scene for orkester. Menyen er basert på lokale råvarer, og varieres i takt med sesongen. I sommersesongen åpnes hotellets terrasse for servering. Her kan måltidet nytes med panoramautsikt over Oslofjorden, akkompagnert av blafrende seil og lyden fra motorbåter.

I sommermånedene holder også Grand Brygge åpent, hotellets nye restaurant beliggenende helt ytterst i Åsgårdstrand Havn. I de perioder hvor Restaurant Grand Brygge er åpen, kan dere velge, om dere ønsker at indtake middagen på hotellet eller på Restaurant Grand Brygge. Restaurant Grand Brygge er åpen fra ca. medio maj til medio august.

Om rommene

Store, komfortable rom med bad, dusj og/eller badekar, hårtørker og toalettartikler. Gratis trådløst internett, telefon, minibar og TV med et variert utvalg kanaler og filmer.

Merk at

I de perioder hvor Restaurant Grand Brygge er åpen, kan dere velge, om dere ønsker at indtake middagen på hotellet eller på Restaurant Grand Brygge. Restaurant Grand Brygge er åpen fra ca. medio maj til medio august.

I vinterperioden fra 01. november og inntil 31. mars oppgraderes Risskovs gjesterne gratis til utsiktsrom.

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Grand Hotel Åsgårdstrand
Havnegata 6 3179 Åsgårdstrand

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom med havutsikt
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 80% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 50% rabat