Legg langhelgen til Gudbrandsdalen i ferien

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Gudbrandsgard Hotell

Med kort vei til Lillehammer, bare 45 minutter i bil, ligger Gudbrandsgard Hotell

Bare 45 minutter til Lillehammer
Kvitfjell alpinanlegg rett utenfor døra
Basseng, boblebad, badstue og treningsrom
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Boblebad
 • Badstu

Om hotellet

Med kort vei til Lillehammer, bare 45 minutter i bil, ligger skieventyret Gudbrandsgard Hotell ypperlig plassert for en fantastisk kjæresteferie, en langweekend med vennegjengen eller ferie med familien. Med Kvitfjell alpinanlegg rett utenfor døra inviterer storstua Gudbrandsgard Hotell til norsk vinterferie i særklasse. Lik en kongsgård fra eventyrene er hotellet innredet med store, åpne vinduer innrammet av gammelnorsk arkitektur, like vakkert en tidlig morgen når lyset fyller den vakre frokostsalen som på kveldstid, når lysene tennes inne og stemningen er lun og varm.

Hotellet tilbyr

Her er det meste tilrettelagt for en norsk skiferie med ekslusivt preg, enten dere reiser med barn, er på romantisk ferie for to, med vennegjengen eller drømmer om en rolig ferie med late dager ispedd turer med ski på beina uten de store anstrengelser. 

Hotellet har, i tillegg til ypperlige skiforhold, et flott anlegg med spa, basseng, boblebad, badstue og treningsrom, hvor dere kan sanke krefter mellom slagene i bakken. Dere kan også bestille en rekke behandlinger, enten det er ansiktsbehandling eller massasje som frister.

I de storslagne omgivelsene på storstua Gudbrandsgard Hotell kan dere velge mellom hele fire forskjellige serveringssteder. En bedre middag nytes på hotellets flotte, stemningsfulle restaurant Glidestua, og det er også her dere starter dagen med en sunn, god frokost. Ellers loves det en avslappet og rustikk atmosfære, perfekt etter en lang dag på ski, på hotellets nye restaurant Prepperiet. Her satser kjøkkenet på kortreiste råvarer og serverer klassiske, velsmakende retter med forankring i  flere lokale mattradisjoner. 

Enten dere er ute med en gjeng eller hygger dere på langhelg med en partner, det er tilrettelagt for gode samtaler i festlig lag på hotellets egne serveringssteder Skibaren og Vinkjelleren. Noe for enhver smak og uansett tidspunkt på dagen; den hyggelige Lobbycafeen er et godt alternativ hvis dere bare vil ta noe enkelt med en god kopp kaffe til.

Rommene

Helt i tråd med resten av hotellet, det er stemninger fra en vakker storstue som også møter dere på hotellets 79 rom. Alle rommene kan benyttes til dobbeltrom og inneholder flatskjerm-TV, gratis Wifi på hele huset, skrivebord, bad med toalett, dusj eller badekar.

Verdt å se

 • Kvitfjell alpinanlegg (0.4 km)

  Kvitfjell er et alpinanlegg som ligger i Ringebu kommune rundt 45 minutter med bil fra Lillehammer. Det stod ferdig til vinter-OL i 1994 og siden har det utviklet seg til å bli et av de mest populære skianleggene i hele Norge. Skianleggene Hafjell og Kvitfjell er knyttet sammen med en gratis skibuss som tar rundt 30 minutter. Til sammen danner de Norges største skidestinasjon med nedfarter på til sammen 73 kilometer. Skianlegget består av 25 løyper og det finnes 11 heiser. Kun ett heiskort er nødvendig. Kvitfjell er stedet for ekte skifrelste og har alt fra olympisk utforløype til grønne løyper. I tilknytning til alpinanlegget finnes det også langrennsløyper på totalt 600 kilometer. Reiser dere med barn? Da er det er også verdt å merke seg at det finnes et tilbud som heter Junior Skipatruljen på Kvitfjell. Dette er et aktivitetstilbud for barn i skibakkene hvor de får være med på å holde oppsyn med hva som foregår i bakkene. Merk at skivettregler må læres og hjelm må brukes for at barna kan være med på dette. Ellers bør det nevnes at det er innlagt kakao-pauser. Reiser dere uten barn? Hva med å stikke på afterski? Det er slettes ikke bare for nikkersadelen. Kvitfjell er kjent for sine utmerkede forlystelsessteder og afterski. Her er det noe for enhver.

  Kvitfjell alpinanlegg
  Kvitfjell om vinteren (Foto: Henrik Sandklef)
 • Kanefart og hundekjøring i Gålå (36.3 km)

  Kanefart er en veldig hyggelig og stemningsfull opplevelse. Dere sitter komfortabelt i sledene med fakler, godt og varmt under reinsdyrskinn. De flotte hestene elsker å ta deg med på en runde for å vise deg det flotte vinterlandskapet på Gålå. Hundekjøring er veldig spennende og en interessant aktivitet. Ikke mange har opplevd hundekjøring. Hundene trekker i 6 eller 8 spann en slede dere kan sitte i eller kjøre selv. Det utrolig samspillet mellom hundene er en opplevelse en sent glemmer. Her vil dere oppleve hvor utholdene hundene er og en rangordning blant flokken. Turen tar ca. 30 minutter, og ligger kort avstand fra hotellet.

  Kanefart og hundekjøring i Gålå
  Samspillet mellom hundene på hundekjøring i Gålå er en opplevelse en sent glemmer
 • Tyrihanstunet (18.3 km)

  Dere må nesten ta skiene fatt for å komme frem til Tyrihanstunet. Her ligger det tre forlystelsessteder, alle bygget i tradisjonell norsk seterstil. Her serveres sunn, energirik og hjemmelaget mat. Det finnes ikke lenger «pommes frittes» på Tyrihanstunet, og de kortreiste pølsene leveres nå fra Annis Pølsemakeri i Ringebu.

  Tyrihanstunet
  Bruk skiene for å komme frem til Tyrihanstunet ved Kvitefjell i Ringebu, og bestill førsteklasses kortreist mat
 • Tur fra Kvitfjell til Digeråsrunden (0.4 km)

  Det er få steder rundt om i Norges land som mangler en turløype. Her i området anbefales det å legge ut på tur fra Kvitfjell til Digeråsrunden. Det er en strekning på 28 kilometer som passer for en deilig dagstur i lett fjellterreng. Her passerer dere på fjellvei, traktorvei og gammel ferdselsvei gjennom skog og åpne setertufter. Når dere kommer til Vanndalsvatnet finner dere mange fine rasteplasser. Her er det fint å slå seg ned før ferden går videre.

  Tur fra Kvitfjell til Digeråsrunden
  Gamle hus langs veien på tur fra Kvitfjell til Digeråsrunden. (Foto: Siri Spjelkavik)
 • Kvitfjell på sykkel (0.4 km)

  Hele vinteren kan dere gå på ski i Kvitfjell. Det er også en flott opplevelse å sykle i Kvitfjell enten dere planlegger enklere veisykling eller ønsker å hive dere på mer utfordrende stisykling. Dere bør velge Gumperunden hvis dere er på familietur med små barn. Her finnes enkle utfordringer i det flotte fjell- og seterlandskapet. Hvis dere søker større fysiske utfordringer kan dere legge ut på turen til Storfjellet eller sykle fra Skardbua til Fagerhøi.

  Kvitfjell på sykkel
  Ta med barna rundt Gumperunden i Kvitfjell
 • Ringebu stavkirke (22.3 km)

  Ringebu stavkirke er en av 28 gjenværende stavkirker i Norge, og en av de største vi har. Den daterer tilbake til middelalderen og det finnes mange lokale historier om denne kirka. Blant annet den om kirkeklokka som ikke kunne flyttes til Oslo, men endte sin tur på bunnen av Mjøsa.

  Ringebu stavkirke
  En av de flotte, norske stavkirkene (Foto: Bosc d'Anjou)
 • Ringebu prestegård (22.5 km)

  Hvis dere befinner dere i disse trakter på sommerstid, da bør dere ta turen innom Ringebu prestegård. Denne historiske perlen åpner dørene i sommerhalvåret slik at forbipasserende kan få med seg noe av det ypperste innen norsk kunst, nemlig et utvalg fra billedkunstneren Jakob Weidemann. Prestegarden fungerte som prestebolig helt fram til 1991 da den ble fredet og restaurert tilbake til sine røtter fra tiden rundt 1743. Dere finner Ringebu prestegård like nord for Ringebu stavkirke i Ringebu kommune i Oppland.

  Ringebu prestegård
  På Ringebu prestegård utstilles et utvalg av billedkunstneren Jakob Weidemann sine arbeider
 • Elgsafari i Gålå (37.0 km)

  Reis samlet i minibuss og opplev elgsafari i naturskjønne områder, ikke langt fra hotellet. Det hender også at en skuer andre dyr som rev, rådyr og hjort.

  Elgsafari i Gålå
  Dra på elgsafari i Gålå med hele familien.
 • Frisbeegolf i Gålå (39.2 km)

  Frisbeegolf spilles som vanlig golf med den vesentlige forskjellen at man bruker frisbee i stedet for golfkøller og ball. Og som i golfspill er målet med frisbeegolf å treffe kurven på færrest mulig kast. Dette er en aktivitet som er godt likt av både voksne og barn. Etter en tur på banen, kan man nyte en god kopp kaffe på Per Gynts cafe, like ved banen.

  Frisbeegolf i Gålå
  Prøv dere på frisbeegolf i Gålå. Det er nesten som vanlig golf, men ball og kølle byttes ut med frisbee
Vis flere

Kart

Gudbrandsgard Hotell
Gudbrandsgard Hotell Kvitfjellvegen 477 2634 Fåvang