Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Limfjorden

Naturen er i fokus på det vakre hotellet i Thisted.

Rett ved Limfjorden
Nærme Nasjonalpark Thy
Vakker natur i Vest-Jylland
 • 430 km fra Svinesundbroen
 • 150 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Hotellet tilbyr

Hotell Limfjorden har en nydelig beliggenhet i utkanten av Thisted, og ligger i et grøntområde med vakker utsikt ned til Limfjorden. Fra hotellets restaurant kan dere nyte utsikten. Restauranten serverer kveldsmåltid mellom kl. 18.00 og 20.00, men det er anbefalt komme til middagen før kl. 19.00. Det er gratis parkering ved hotellet. Hotellet betegner seg selv som ambassadør for lokalområdet, og kommer gjerne med gode råd og veiledning i forhold til ulike opplevelser i området. På Hotell Limfjorden kan dere komme vekk fra hverdagens stress. Her kan dere bare slappe av og nyte livet, og dra hjem igjen med fornyet energi.

For barn

Det er en stor gressplen ved hotellet, hvor barna kan boltre seg på. Cirka 5 km. fra hotellet ligger Thyhallen svømmehall, som har både sklier og varmtvannsbasseng. Eller besøk Jesperhus Feriepark, (30 km. fra hotellet) der dere finner en dyrehage, 4D kino, blomsterpark og innendørs Hugo-land.

Rommene

Alle rommene er komfortable og har bad/toalett, TV og gratis internett. Røykerom kan bestilles mot gebyr. Røykerommene har god beliggenhet med utsikt. Det er også mulig å bestille fjordutsikt.

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, noe som innebærer at det ikke blir gjort rent, redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Vis flere

Verdt å se

 • Thisted (4.0 km)

  I Thisted er det en intim stemning i de små gatene, med en herlig kombinasjon av koselige gamle bygninger krydret med nåtidens fristelser i form av hyggelige kaféer og gode restauranter samt flere spennende butikker. I enden av gågaten ligger Thisted Havn, hvor det alltid er et livlig miljø og hvor det er gode innkjøpsmuligheter.

  Thisted
  Besøk Thys hyggelige havneby Thisted, som har mye å by på.
 • Jesperhus (29.3 km)

  Ta hele familien med på ferie og besøk ferieparken på Mors, hvor Jungeldyret Hugo bor. I Jesperhus Blomsterpark går dyrene fritt, slik at dere kan komme tett på dem. Les mer om ferieparken her: http://www.jesperhus.dk/

  Jesperhus
  Badenymfer i alle aldre vil elske Jesperhus Feriepark
 • Mors (20.6 km)

  Dra på familieferie i Danmark med Risskov Bilferie og opplev de mange spennende stedene som gjemmer seg rundt omkring. Nykøbing Mors er en av de mange skjønne danske byene som bør avlegges et besøk. Mors, også kjent som Limfjordens perle, er en øy som forbindes over Thy via Vilsundbroen og fra Salling over Sallingsundbroen. Den 151 km lange kystlinjen har likt Fur også de karakteristiske skrentene med forskjellige historiske lag og både forsteinede dyr og planter. Mors kan også tilby en enestående natur og det vakre Dueholm Kloster samt Moler Museet og Dansk Støberimuseum, som også fortjener et besøk. Finn et billig hotell hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien til Mors.

  Mors
  Det veldig vakkert på Mors, og det er helt sikkert!
 • Nationalpark Thy (26.0 km)

  Nationalpark Thy kalles "Danmarks siste villmark". Nasjonalparken strekker seg fra fyret i Hanstholm og 12 km. langs vestkysten til Agger Tange. Nasjonalparken tilbyr noen enestående naturomgivelser, som er karakterisert av åpne vidder, uberørthet, stillhet og sjeldne naturtyper. Dessuten kan dere oppleve kyst, klipper samt Danmarks største naturreservat, Hanstholm Viltreservat. Kort sagt finnes det naturopplevelser for enhver smak her.

  Nationalpark Thy
  Nationalpark Thy kalles "Danmarks siste villmark"
 • Museumscenter Hanstholm (25.9 km)

  Dra på historisk bilferie i Danmark med Risskov Bilferie. Opplev den spennende Danmarkshistorien som gjemmer seg rundt omkring. Museumscenter er en av mulighetene på en kjør-selv ferie i Danmark. Det spennende krigsmuseet, er nok noe av det nærmeste de besøkende kan komme på 2. verdenskrigs historie. Museumcenter Hanstholm var en del av Atlantvolden og var en del av tyskernes kanskje sterkeste festning i Nord-Europa under 2. verdenskrig. ´Hanstholmfæstningen´ var en veldig stor bunker, som huset rundt 90 tyske soldater samt en 38 cm kanon. Finn ut hvordan de tyske soldatene levde i bunkeren og besøk også de andre spennende utstillingene og lær mer om det tyske slagskip ´Bismarck´ og de fryktinngytende 38 cm store kanonene, som var spesialbygget til det store slagskipet. Ta en tur på ´ammunisjonstoget´ og besøk også den moderne utstillingsbygningen´Dokumentasjonssenteret´, hvor det blant annet vises en interessant utstilling om arbeidet som foregikk i bunkeren samt om våpnene som ble brukt. Museet ligger plassert i noe av den vakreste naturen i Danmark, helt ut til kanten av Vesterhavet og i Nationalpark Thy. Finn billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

  Museumscenter Hanstholm
  Besøk Museumscenter Hanstholm, som var en del av det tyske festningsverket.
 • Vejlerne Naturcenter (31.2 km)

  Finn en billig ferie til Vejlernes Naturcenter hos Rissov Bilferie og dra på et naturbesøk til Nord-Europas største ynglereservat for utrolig mange fuglearter. Besøk Vejlernes Naturcenter midt på hovedveien A11, hvor dere får et fint overblikk over området og dets mangfoldige fugleliv. Det er også satt opp fugletårn og -skjul flere steder i Vejlerne med kikkerter til de besøkende. Finn et billig helgeopphold til Vejlernes Naturcenter og se de mange vakre fuglene. Finn en aktiv ferie fylt med natur og dyreliv hos Risskov Bilferie.

  Vejlerne Naturcenter
  Se de mange vakre fuglene ved Vejlernes Naturcenter.
 • Jyllands Akvariet (47.5 km)

  Ta barna med på en familieferie og kjør-selv på sommerferie, høstferie eller vinterferie med Risskov Bilferie. Ta krabben, før den tar deg! Tør du holde en krabbe i hånden, klappe en hai på hodet eller stryke en rokke på ryggen? I rørebassengene i Jyllands Akvariet kan du prøve alle tre. Du kan også dra på revsafari, guidet havnetur eller selsafari med båt eller traktorbuss.

  Jyllands Akvariet
  Kom tett på dyrene i Jyllands Akvariet.
 • Vikingborgen Aggersborg (54.3 km)

  Vikingborgen Aggersborg er den største ringborgen i Danmark. Den ble bygget av Harald Blåtand i år 980. Borgen ble brukt til å overvåke seillaster mellom Danmark og Norge. Vikingborgen lå i datidens handelssentrum, hvor handelsskipet mellom Han Herred og Vesthimmerland transporterte varer.

  Vikingborgen Aggersborg
  Merk historiens vingesus på Vikingeborgen Aggersborg
Vis flere

Kart

Hotel Limfjorden
Simons Bakke 39 7700 Thisted

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~15.99 år i ekstraseng 0% rabat