Nordjylland

Nordjylland, ofte referert til som Nordens perle, er et område rikt på historie og naturskjønnhet. Denne regionen i Danmark, kjent for sine fantastiske landskap, arkitektoniske vidundere og frodige grøntområder, er en skattekiste av opplevelser og attraksjoner for både lokale og internasjonale besøkende. Nordjylland er kjent for sin rike historie som strekker seg tilbake til vikingtiden, med gamle byer, imponerende slott og klostre, historiske monumenter og museer som vitner om regionens spennende fortid.

Blant de mest interessante underregionene i Nordjylland er Vendsyssel, Himmerland og Thy. Vendsyssel, kjent som "Jyllands tak", er hjem til en rekke bemerkelsesverdige attraksjoner, inkludert den historiske byen Hjørring og den imponerende Råbjerg Mile, en av de største vandrende sanddynene i Europa. Himmerland, på den annen side, er kjent for sin rike kulturarv, med attraksjoner som den gamle byen Aars og det historiske Himmerlandsmuseet. Thy, kjent som Danmarks første nasjonalpark, lokker med sin rå og uberørte natur.

De største byene i Nordjylland, som Aalborg, Frederikshavn og Hjørring, tilbyr en blanding av historiske severdigheter og moderne attraksjoner. Aalborg, regionens største by, er kjent for sine middelaldergater, det imponerende Aalborg slott og Utzon Center, designet av den berømte arkitekten Jørn Utzon. Frederikshavn, ofte referert til som "Lille København", er kjent for sin flotte havn, mens Hjørring, med sin gamle bykjerne, er et yndet reisemål for historieelskere. Alt i alt, med sin bemerkelsesverdige historie, vakre landskap og rike kulturarv, er Nordjylland et must-see reisemål i Danmark.

Les mer ...
31
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.