Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotell Hovs Hallar

Nyt en god middag i restauranten med havutsikt og dra på utflukt i Skånes vakre natur.

 • 360 km fra Svinesundbroen
 • 350 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Badstu
 • Treningsrom

Om hotellet

Hotell Hovs Hallar ligger i Bjärehalvön Naturreservat og kun 10 minutters gange fra havet. Området har blitt omtalt som magisk, nesten som fra en annen verden.

Hotellet tilbyr

Hotell Hovs Hallar ligger i Bjärehalvön Naturreservat og ca. 10 minutters gange fra havet. Området er magisk, nesten som en annen verden. Hotellets restaurant ønsker dere velkommen i lyse omgivelser og herfra er en fantastisk utsikt over området. I restauranten serveres regionens delikatesser med grønnsaker fra hotellets egen hage. Menyen varierer etter sesong. Kjøkkenet legger stor vekt på svenske mattradisjoner og anvender mest mulig lokale råvarer. 

I desember måned er det mulig å nyte en ekte Skånsk julemiddag med Risskov Bilferies julepakke.

Parkering ved hotellet er gratis.

Rommene

Alle rom har telefon, tv, gratis adgang til internett, te-og kaffemaskin, kjøleskap, hårføner, strykejern, eget bad og en privat terrasse.

Merk at

Barn, som sover gratis i foreldrenes seng og voksne som sover i ekstra seng har ikke frokost inkludert i reisen. Frokost for disse kan kjøpes av menyen i hotellets restaurant.

Vis flere

Verdt å se

 • Hovs Hallar (0.1 km)

  En utflykt til Hovs Hallar er vel verdt det på en bilferie i Skåne. På Bjärehalvøyens nordlige del finner dere de dramatiske klippeformasjonene og et vakkert kystområde som er en del av Bjärekystens naturreservat. Hovs Hallar ligger ca 10 km fra både Torekov og Båstad. Skåneleden passerer Hovs Hallar og det finnes en 3 km lang tursti som tar dere rundt om i nærområdet, langs stranden og opp ovenfor klippene. Det må sies at denne stien noen steder kan være litt vanskelig å ta seg fram på. Et enklere alternativ er å vandre langs vannet så langt det går og så snu. Det finnes også flere steder å slå seg ned ved for å nyte en avslappende pause med piknik eller bare for å nyte utsikten.

  Hovs Hallar
  På Bjärehalvøyens nordlige del finner dere Hovs Hallar, de dramatiske klippeformasjonene som er en del av Bjärekystens naturreservat.
 • Båstad Golfklubb (9.0 km)

  Hva med en golfferie i Sverige? Finn en billig kør-selv ferie til Skåne hos Risskov Bilferie og ta med golfkøllene. Båstad Golfklubb består av to baner; en ny og en gammel bane. Det er gode muligheter for å få spilt golf på ferien i Skåne. Den gamle banen er dessuten Sveriges nest eldste 18-hulls bane. Få en aktiv ferie i Skåne med Risskov Bilferie eller bare nyt en billig weekendferie og litt golf.

  Båstad Golfklubb
  Båstad Golfklubb har to golfbaner, så nyt golfferien i Båstad.
 • Båstad (12.5 km)

  Prøv en aktiv ferie med Risskov Bilferie og finn et billig weekendopphold for hele familien nær Båstad. Denne lille svenske byen er mest kjent som tennis- og badeby. Verdens beste tennisspillere kommer hver sommer til Båstad for å være med i den fjerde eldste Grand Prix turneringen, Swedish Open i Båstad. Selv når det ikke er tennisturnering, så er det mye å oppleve i byen. Båstad har mange gallerier og hyggelige butikker og er en av de hyggeligste turistbyene i Skåne. Det er mange barnevenlige hoteller i området, så sjekk hos Risskov Bilferie, hvor dere kan finne et billig hotellopphold. Området egner seg godt for en billig sommerferie, så ta med hele familien og kjør selv til Båstad.

  Båstad
  Båstad er en sjarmerende, liten by, hvor det også arrangeres Swedish Open.
 • Kungsbygget Adventure Park (37.5 km)

  Om dere synes at ferien burde ha litt mer action, så er Kungsbygget Adventurepark stedet å dra. Prøv Zippline, hvor dere svever i en karabine over bakken! Eller slede, hvor dere suser 935 meter gjennom den vakre naturen! Endelig kan dere også prøve Bungy Rocket, hvor dere med et kraftigt gummibånd kan hoppe så høyt som 25 meter opp i luften og gjøre vill akrobatikk!

  Kungsbygget Adventure Park
  Kungsbygget Adventure Park
 • Ängelholm Hembygdspark (29.9 km)

  Dra på en miniferie til Sverige med Risskov Bilferie og opplev den vakre naturen og de mange severdigheter som ligger og venter på besøk. Det er verdt å dra på utflukt til Ängelholm Hembygdspark. Her finnes det flere museer som f.eks. Skolemuseet og Teknisk Museum, som holder åpent i sommermånedene. Det er også flere store dyreinnhegninger i parken med papegøyer, hjort, griser, geiter, hester m.m. Det er et godt stisystem i parken og en stor lekeplass, og parken er åpen hele året. Om sommeren arrangeres det dessuten forskjellige begivenheter og konserter i parken. Finn et billig hotell til sommerferien hos Risskov Bilferie og besøk det spennende Ängelholms Hembygdspark.

  Ängelholm Hembygdspark
  Ängelholms Hembygdspark er en skjønn lekeplass for barna.
 • Helsingborg (61.1 km)

  Selv om Helsingborg er av en liten størrelse rent bymessig, så er det en by med et stort hjerte og mye å by på, som en hyggelig atmosfære og vakker omliggende natur. Ta en tur langs promenaden i ”Norra Hamnen”, en opplevelse for de som liker å spise godt og shoppe rundt, og samtidig betrakte en vakker utsikt utover Øresund mot vest. Helsingborg har rundt 500 butikker, som ligger spredt over hele byen, men de fleste butikkene befinner seg i Kullagatan, Bruksgatan, Dronninggatan, Järnvägsgatan og Storgatan. ´Väla Centrum´ er det største shoppingsenteret i Sør-Sverige og ligger ca. 6 km fra sentrumet av Helsingborg. Når det gjelder kultur, så kan dere starte i ”Dunkers Kulturhus”, hvor det avholdes spennende og skiftende utstillinger, det finnes også forskjellige gallerier og en internasjonal musikkscene. ´Fredriksdal´ er et stort friluftsmuseum med alt som hører til, bondegårder, herregårder samt nabolag og det er også en stor park med forskjellige husdyr og en helt spesiell rosehage. Besøk også vakttårnet ,´Kärnan´, som har voktet Helsingborg i mer enn 700 år og som også er byens kjennetegn. Fra ´Kärnan´ det også en helt utrolig vakker utsikt over Øresund helt til Helsingør, som ligger rundt 4 km unna, på den andre siden av sundet. En billig miniferie eller et billig helgeopphold i utlandet er rett rundt om hjørnet med Risskov Bilferie!

  Helsingborg
  Dra på sommerferie eller helgeopphold i Helsingborg og besøk Dunkers kultursenter.
 • Det Danske Fossefallet (62.7 km)

  "Det Danske Fossefallet" kommer fra slaget ved Fyllebroen den 17. august 1676 mellom danskene og svenskene da Karl XI regjerte. I følge legenden skar svenskene hengebroen ned, mens danskene var på broen. Området er et meget vakkert naturreservat, som strekker seg sydpå langs Söderåsen!

  Det Danske Fossefallet
  Det Danske Fossefallet, hvor dere kan finne Kongesteinen
 • Grottene i Kullaberg naturreservat (71.8 km)

  I Skåne finnes det hele 150 naturreservater, og ett av dem ligger i Kullen hvor det blant annet er mange grotter å utforske. Når bare været tillater det kan dere bli med på guida turer ned i grottene og gå på oppdagelsesferd. I grottene er det nemlig funnet levninger etter tidligere bosetting helt tilbake til steinalderen.

  Grottene i Kullaberg naturreservat
  I Skåne finnes det hele 150 naturreservater
 • Kullen fyr (71.8 km)

  Høyt oppe på en klippe i Kullaberg naturreservat troner Kullen fyr. Det har sett mange fine dager og hadde 450 årsjubileum i 2011. Fyret er ombygd flere ganger, siste gang på slutten av 1800-tallet.

  Kullen fyr
  Kullen fyr i Kullaberg naturreservat er over 450 år gammelt
Vis flere

Kart

Hotell Hovs Hallar
Hovshallavägen 160 269 91 Båstad