Sønderborg er en sjarmerende og historisk by med mye kultur, historie og med shopping kun lokalisert 250 meter fra hotellet.
Sønderjylland er full av spennende historiske severdigheter. Besøk blandt annet Dybbøl Mølle og Dybbøl Banke innen kort avstand fra hotellet.
Det er mange spennende severdigheter innen kort avstand, som f.eks. det sjarmerende, kongelige Gråsten slott.
Ta en kort tur ned til den dansk-tyske grensen og nyt de lave prisene.

Hotel Sønderborg Strand

Sjarmerende hotell med god beliggenhet nær natur, strand og by
Finn avstand fra hvor du bor
Gjennomsnittlig kundevurdering
4.2 / 5

Høydepunkter

  • 4-stjerners kvalitet og komfort
  • God beliggenhet ved stranden og byen
  • Deilig 3-retters meny hver kveld
Price tag
235,-
2~5 dager fra
1159,-

Hotel Sønderborg Strand har en fantastisk beliggenhet i naturskjønne omgivelser i Als, rett på stranden og overfor Sønderborg slott. Det er kort vei fra hotellet til både marinaen, naturen og ikke minst den vakre og historiske by sentrum, dermed kan mye oppleves til fots. Nyt en herlig ferie i Sønderjylland med fantastisk natur, strand og spennende utflukter.

Hotellet tilbyr

Det 4-stjerners Hotel Sønderborg Strand ligger en liten spasertur fra Sønderborg sentrum med en perfect plassering ved stranden. Det er et perfekt sted for bading og soling om sommeren ved strandplassen og man kan dra på hyggelige turer langs kysten året rundt.

Området er også ideelt egnet for løpeturer, og hvis du ønsker mer spesifikk informasjon om områdets reiseruter, er det vennlige og profesjonelle personalet klare til å hjelpe deg i resepsjonen.

Det er flere gode golfbaner i nærheten av Hotel Sønderborg Strand og innen kort avstand er det mange forskjellige opplevelser og severdigheter å finne, sånn som Dybbøl Mølle, Universe Science Park (tidligere kjent som Danfoss Universe), Gendarmstien, Gråsten Slott og Aabenraa. Du kan også ta en tur ned til Flensburg og eventuelt dra nytte av litt grenseshopping på vei tilbake. I sentrum av Sønderborg er det rikelig med historie og kultur å oppleve, og med de mange fine spesialforretningene er det lagt opp til både shopping og sightseeing.

Hver morgen kan du stå opp og nyte en god frokost i de komfortable omgivelsene på hotellet. Den vakre og innbydende restauranten 'Bellevue' har en vakker utsikt over vannet, og tilbyr spennende og godt tilberedte måltider av høy kvalitet, samt man kan glede seg over et stort utvalg av fine viner. Man kan avrunde dagen med stil i hotellets nylig dekorerte bar, som er det perfekte stedet å slappe av i god atmosfære med en drink. Baren serverer også kaffe på dagtid.

Rommene

Hotel Sønderborg Strand har 95 vakre og moderne innredede rom, hvorav mange har fantastisk utsikt over vannet. Du kan velge mellom enkeltrom og dobbeltrom. Alle rommene er stille, lyse og romslige og tilbyr et deilig 4-stjerners komfortnivå. Noen rom har ikke tilgang til heis (trapper må brukes).

Alle rommene har eget bad (med dusj eller badekar) og er utstyrt med hårføner, skrivebord, TV, komfortable senger, strykebrett og te- og kaffefasiliteter.

I første etasje er de vakre superior-rommene, som har flott utsikt over Alssund. Rommene er moderne innredet med alle bekvemmeligheter.

Superior Plus-rommene ligger i toppetasjen med fantastisk utsikt over Alssund. Disse rommene er også moderne innredet med alle bekvemmeligheter tilgjengelige.

Gratis parkering og Wi-Fi er tilgjengelig under oppholdet.

Romtyper

Standard dobbeltrom
Standardrommene er lyst og moderne innredet med dobbeltseng (enkelte værelser har adskilte senger). Alle værelser har eget bad og toalett med hårtørrer, strykejern, kaffe/te-sett, arbeidsplass og TV.
» Se flere romspesifikke bilder
Superior dobbeltrom
Superiorrommene ligger i andre etasje, og har alle en lekker utsikt over Alssund. De lyse og moderne rommene har alle dobbeltseng, eget bad og toalett med hårtørrer, strykejern, kaffe/te-sett, arbeidsplass og TV.
» Se flere romspesifikke bilder
Superior plus dobbeltrom
Superior Plus rommene byr på hotellets beste utsikt over Alssund. Rommene er beliggende på hotellets øverste etasje, og du kan derfor våkne til en fantastisk utsikt. Rommene er lekkert og moderne innredet, og har alle dobbeltseng, eget bad og toalett med hårtørrer, strykejern, kaffe/te-sett, arbeidsplass og TV.
» Se flere romspesifikke bilder
Rom med utsikt
Utsiktrommene har utsikt over Alssund, og ligger i første etasje. De er komfortable rom, hvor alle har dobbeltseng, eget bad og toalett med hårtørrer, strykejern, kaffe/te-sett, arbeidsplass og TV.
» Se flere romspesifikke bilder
Sønderborg er en sjarmerende og historisk by med mye kultur, historie og med shopping kun lokalisert 250 meter fra hotellet.
Sønderjylland er full av spennende historiske severdigheter. Besøk blandt annet Dybbøl Mølle og Dybbøl Banke innen kort avstand fra hotellet.
Det er mange spennende severdigheter innen kort avstand, som f.eks. det sjarmerende, kongelige Gråsten slott.

Se flere bilder

Innsjekk fra:
Utsjekk inntil:

15.00-24.00

11.00

Restaurant
Bar
Mulighet for sykkelutleie
Heis
Gratis parkering
Gratis internett
Praktisk
Døgnåpen resepsjon
Sjekk inn fra kl. : 15.00-24.00
Sjekk ut før kl. : 11.00
Aktivitet
Mulighet for sykkelutleie
Område
Avstand til sentrum : 0.2 km (Sønderborg)
Beliggende i sentrum
Avstand til strand : 0.2 km (Fluepapiret)
Avstand til hav eller sjø : 0.2 km (Fluepapiret)
Nærmeste togstasjon : 1 km (Sønderborg)
Nærmeste flyplass : 8 km (Sønderborg)
Nærmeste busstopp : 1 km (Sønderborg busstation)
Annet
Gratis parkering
Gratis internett
Wifi
Heis
Etasjer : 3
Oppladning av elbil
Byggeår : 1986
Renovert : continuously renovated
Restaurant
Restaurant
Bar
Rommet
Daglig hushjelp
Rom i første etasje
TV på rommet
Hårføner
Barnerabatter For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen.

  • cd Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
Merk at
Hunder er ikke tillatt på hotellet (unntatt førerhunder). Ved bestilling av dobbeltrom kan ikke dobbeltsengen garanteres. Noen dobbeltrom har separate senger. Menyen serveres etter kokkens valg, og det serveres buffét innimellom. Vedrørende spesialkost og allergier Ønskes spesialkost (f.eks. vegetarisk, vegansk) eller allergivennlig mat (f.eks. glutenfri, laktosefri etc.), må dette meddeles direkte til hotellet, helst senest 3 dager før ankomst.
Har du spørsmål?
Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie
Andre hoteller i nærheten

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.