Sønderjylland

Sønderjylland er et historisk og kulturelt rikt område i Danmark, kjent for sin naturskjønne skjønnhet, slående arkitektur og fascinerende historie. Regionen strekker seg fra grensen til Tyskland i sør til Kolding Fjord i nord, og er kjent for sine vakre landskap, inkludert de bølgende åsene i Haderslev, de brede strendene i Rømø og de pittoreske skogene i Aabenraa. Sønderjylland er hjem til flere historiske byer og attraksjoner, inkludert Sønderborg Slot, Dybbøl Mølle og Koldinghus, som alle vitner om regionens rike historie og kulturelle arv.

En av de mest interessante delregionene i Sønderjylland er Als, kjent for sin vakre natur og historiske severdigheter. Als er hjem til Sønderborg, en by med en lang historie som går tilbake til middelalderen. Her kan man utforske det imponerende Sønderborg Slot, et historisk landemerke som dateres tilbake til det 13. århundre. En annen bemerkelsesverdig by i Sønderjylland er Haderslev, som ligger blant de bølgende åsene og er kjent for sin imponerende domkirke og velbevarte gamleby.

I tillegg til de historiske attraksjonene, er Sønderjylland også kjent for sin naturskjønne skjønnhet. Fra de brede, sandfylte strendene i Rømø til de frodige, grønne skogene i Aabenraa, tilbyr regionen en rekke naturopplevelser. Besøkende kan også utforske den vakre Kolding Fjord, et populært reisemål for fugletitting og seiling. Uansett om du er en historieentusiast eller en naturelsker, har Sønderjylland noe for alle. Med sin unike blanding av naturlig skjønnhet og historisk rikdom, er Sønderjylland et must å besøke i Danmark.

Les mer ...
26
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.