Dra på utflukt til de vakre omgivelsene i Mols Bjerge.
Besøk Kattegatsenteret, som er en av Djurslands absolutte toppattraksjoner.
Grenå strand ligger ikke langt fra hotellet og her kan hele familien nyte en dag på stranden.
Kysthotellet har en utendørs terrasse, hvor dere kan nyte en forfriskning om været tillater det.
Slottsruinen ligger like ved Kalø vik hvor dere kan se helt til Århus på en klar dag.
Reis til Ebeltoft og nyt en gåtur i den hyggelige byen.
Ta et slag med Klubben under oppholdet. Hotellet ligger bare 5 km fra Grenaa Golfklubb

Kysthotellet

Ferie i vakre omgivelser med morsomme opplevelser rett rundt hjørnet
Finn avstand fra hvor du bor
Gjennomsnittlig kundevurdering
3.8 / 5

Høydepunkter

  • Hyggelig hotell med god beliggenhet i Grenå
  • Ferieidyll med god mat og aktiviteter
  • Perfekt utgangspunkt for opplevelser på Djursland
Price tag
127,-
2~6 dager fra
1129,-

Bo i vakre omgivelser ved havet i Grenå. Kysthotellet tilbyr både avslapning og mange aktiviteter. Det er gode muligheter for å dra på utflukter til for eksempel Djurslands mest kjente turistby Ebeltoft. Du kan også gå eller kjøre til Kattegatsenteret som bare ligger 1km fra hotellet.

Hotellet tilbyr

Hotellet er designet av Friis & Moltke og tilbyr 13 000 m2 under ett tak. Den store frokostbuffeen serveres hver morgen fra kl. 06.00- 09.30. I hotellets klassiske bibliotek kan dere nyte stillheten og fordype dere i en god bok. Restauranten er lukket om kvelden alle dager i uke 29, 30 og 31. Kysthotellet ligger midt i et vakkert naturområde, hvor dere er omgitt at løv- og barskog, perfekt for en rolig gåtur eller rask joggetur. Stranden, vannet og en fantastisk utsikt over den vidstrakte himmelen er kun et stenkast unna. Dere kan spasere langs stranden eller ta en forfriskende dukkert i sjøen. Det er også mulig å leie kajakker eller delta i andre vannsportgrener. I resepsjonen finnes det et kart over ulike bil- og sykkelveier i området. Det er treningsrom på hotellet for den som vil trene etter en avslappende dag. I tillegg er det ridehus og golfbaner i gåavstand. Hotellet har gratis parkering.

Rommene

De 160 lyse rommene er alle innredet med kunst og designmøbler. Alle rommene har gratis trådløst internett, blendingsgardiner, telefon, 32" flatskjerm-TV med internasjonale kanaler og skrivebord. Det er tillatt med maks et barn i foreldres seng, og to barn i egen seng på foreldrenes rom.

Romtyper

Enkeltrom
De smakfullt innredede enkeltrommene består av en liten sofagruppe med bord, skrivebord og flatskjerm-TV med internasjonale kanaler og gratis filmkanal, gratis trådløst internett. Rommene har eget bad med dusj, hårføner og servantskap. Rommene har utsikt over grønne områder, vakker natur og med den koselige retrostemningen vil alle føle seg hjemme i disse rolige omgivelsene.
» Se flere romspesifikke bilder
Dobbeltrom
Dobbeltrommene er alle smakfullt innredet med enkeltsenger, og alle har utsikt over vakker natur. Rommene består av en liten sofagruppe med bord, skrivebord og flatskjerm-TV med internasjonale kanaler og gratis filmkanal, gratis trådløst internett. Disse rommene er teppebelagt. Rommene har eget bad med dusj, hårføner og servantskap. Rommene har utsikt over grønne områder, vakker natur og med den koselige retrostemningen vil alle føle seg hjemme i disse rolige omgivelsene.
» Se flere romspesifikke bilder
Plus dobbeltrom
Oppgradert med tregulv, Plus dobbeltrommene er alle smakfullt innredet med enkeltsenger og alle har utsikt over vakker natur. Rommene består av en liten sofagruppe med bord, skrivebord og flatskjerm-TV med internasjonale kanaler og gratis filmkanal, gratis trådløst internett. Rommene har eget bad med dusj, hårføner og servantskap. Rommene har utsikt over grønne områder, vakker natur og med den koselige retrostemningen vil alle føle seg hjemme i disse rolige omgivelsene. 1 kjæledyr er tillatt i disse rommene
» Se flere romspesifikke bilder
Superior dobbeltrom
De 30 nyrenoverte superior-dobbeltrommene utstråler en luksuriøs atmosfære og bygger vakkert bro mellom den klassiske Friis & Moltkes originale arkitektur og et moderne interiørdesign. Selv om alle rommene er smakfullt innredet og utstråler en koselig retrovibe, er de fortsatt noe spesielt. Alle superior-dobbeltrommene har fast dobbeltseng, vakker utsikt over grøntområder, eget bad med dusj, hårføner og servantskap.
» Se flere romspesifikke bilder
Handikapvennlig standard plus
Oppgradert med tregulv, Plus dobbeltrommene er alle smakfullt innredet med enkeltsenger og alle har utsikt over vakker natur. Rommene består av en liten sofagruppe med bord, skrivebord og flatskjerm-TV med internasjonale kanaler og gratis filmkanal, gratis trådløst internett. Rommene har eget bad med dusj, hårføner og servantskap. Rommene har utsikt over grønne områder, vakker natur og med den koselige retrostemningen vil alle føle seg hjemme i disse rolige omgivelsene. Denne romtypen er tilgjengelig for funksjonshemmede. Vær oppmerksom på at det er et begrenset antall rom for funksjonshemmede.
» Se flere romspesifikke bilder
Dyrevennlig standard plus
Oppgradert med tregulv, Plus dobbeltrommene er alle smakfullt innredet med enkeltsenger og alle har utsikt over vakker natur. Rommene består av en liten sofagruppe med bord, skrivebord og flatskjerm-TV med internasjonale kanaler og gratis filmkanal, gratis trådløst internett. Rommene har eget bad med dusj, hårføner og servantskap. Rommene har utsikt over grønne områder, vakker natur og med den koselige retrostemningen vil alle føle seg hjemme i disse rolige omgivelsene. Opptil 2 kjæledyr er tilltatt i denne romtypen.
» Se flere romspesifikke bilder
Dra på utflukt til de vakre omgivelsene i Mols Bjerge.
Besøk Kattegatsenteret, som er en av Djurslands absolutte toppattraksjoner.
Grenå strand ligger ikke langt fra hotellet og her kan hele familien nyte en dag på stranden.
Kysthotellet har en utendørs terrasse, hvor dere kan nyte en forfriskning om været tillater det.
Slottsruinen ligger like ved Kalø vik hvor dere kan se helt til Århus på en klar dag.
Reis til Ebeltoft og nyt en gåtur i den hyggelige byen.

Se flere bilder

Innsjekk fra:
Utsjekk inntil:

15:00

10:00

Restaurant
Fitness
Gratis parkering
Hund
Gratis internett
Praktisk
Sjekk inn fra kl. : 15:00
Sjekk ut før kl. : 10:00
Resepsjonens åpningstider : 7:00-16:30
Aktivitet
Fitness
Område
Avstand til sentrum : 3 km
Avstand til strand : 0.1 km
Nærmeste golfbane : 5 km (Grenaa Golfklub)
Annet
Gratis parkering
Wifi
Gratis internett
Restaurant
Restaurant
Rommet
Hund
Kun sluttrengjøring inkludert
Barnerabatter For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen.

  • cd Barn 0~2.99 i babyseng 100% rabatt
  • cd Barn 0~10.99 år i ekstra seng 50% rabatt
Merk at
Restauranten er stengt søndag og mandag. Hvis oppholdet ditt er med ankomst søndag eller mandag, serveres middagen tirsdag kveld. Oppholdet er med sluttrengjøring. Det blir ikke redd senger eller skiftet håndkler under oppholdet. Nye håndkler kan hentes i resepsjonen mot et evt. gebyr. Hvis du har kjøpt opphold inkl. middag: Middag serveres kl 18.00. Restauranten er stengt søndag og mandag. Hvis du ankommer på søndag eller mandag, serveres middag tirsdag kveld Gebyr for hund betales på hotellet ved ankomst, men det skal gis beskjed til hotellet om du kommer med hund i samband med bookingen. Du kan kun ta med hund kjæledyret til vårt Plus-dobbeltrom.
Har du spørsmål?
Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie
Andre hoteller i nærheten

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.100
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.85
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.