Risskov Bilferie | De beste tilbudene på kjør-selv, miniferie og helgeopphold

Norsk | NOK

Østjylland

Østjylland, et kulturelt rikt og naturskjønt område i Danmark, er kjent for sin fascinerende historie og et bredt spekter av attraksjoner. Historien til Østjylland er preget av middelalderens kongelige herlighet, med mange borger og slott som vitner om regionens rike fortid. Fra det majestetiske Egeskov Slott i Kværndrup til det idylliske Rosenholm Slott i Hornslet, gir disse historiske stedene et innblikk i Danmarks historie og kultur. Østjylland er også hjem til flere større byer, inkludert Aarhus, Randers og Horsens, som hver har unike attraksjoner og severdigheter.

Aarhus, som er den nest største byen i Danmark og hovedstaden i Østjylland, er kjent for sin gamle bydel, Aarhus Gamle By, som er et levende museum hvor besøkende kan oppleve livet i Danmark fra 1700-tallet og fremover. I tillegg tilbyr Aarhus mange andre attraksjoner, som ARoS Aarhus Kunstmuseum, som er et av de største kunstmuseene i Nord-Europa, og Moesgård Museum, som er kjent for sin utmerkede samling av forhistoriske artefakter.

Randers og Horsens, to andre viktige byer i Østjylland, har også mye å tilby. I Randers kan besøkende utforske Randers Regnskov, en tropisk dyrepark med et stort utvalg av eksotiske dyr, og Graceland Randers, som er en kopi av Elvis Presleys hjem Graceland. Horsens er kjent for Horsens Statsfængsel, et tidligere fengsel som nå er et museum, og Fængslet, et konsert- og kultursted som har vært vert for mange internasjonale artister. Videre er det mange naturskjønne områder i Østjylland, som Mols Bjerge, en nasjonalpark med et unikt landskap, og Djursland, en halvøy kjent for sine vakre strender og rike dyreliv. Uansett hva dine interesser er, har Østjylland noe for alle.

Les mer ...
24
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.