Se vinter bilder
Norefjell Ski og Spa har mottatt en rekke priser og nominasjoner.

Norefjell Ski og Spa har mottatt en rekke priser og nominasjoner.

Nyt en god middag i hotellets moderne restaurant.

Nyt en god middag i hotellets moderne restaurant.

Dere blir innkvartert på smakfulle rom med moderne design inspirert av den omkringliggende naturen.

Dere blir innkvartert på smakfulle rom med moderne design inspirert av den omkringliggende naturen.

Den lille innsjøen rett utenfor hotellet inviterer til vannaktiviteter om sommeren.

Den lille innsjøen rett utenfor hotellet inviterer til vannaktiviteter om sommeren.

Det naturskjønne området er perfekt for turer til fots eller sykkel og seilturer på sjøen.

Det naturskjønne området er perfekt for turer til fots eller sykkel og seilturer på sjøen.

Finn roen i hotellets spa-avdeling med både innendørs-og utendørsbad samt spabehandlinger.

Finn roen i hotellets spa-avdeling med både innendørs-og utendørsbad samt spabehandlinger.

Avslutt dagen med en kald øl eller en fargesprakende drink i hotellets bar og lounge.

Avslutt dagen med en kald øl eller en fargesprakende drink i hotellets bar og lounge.

Norefjell Ski & Spa

Kåret til Norges beste spa-hotell 4 år på rad!

Finn avstand fra hvor du bor

Gjennomsnittlig kundevurdering

4.1 / 5

Highlights

  • Kåret til Norges beste spa-hotell 4 år på rad!
  • Kun 1,5 timer fra Oslo
  • Nyt et førsteklasses velværeopphold
Price tag
804,-
3~4 dager fra
1819,-

Norefjell Ski & Spa har i 4 år blitt kåret til Norges ledende spa-hotell og her tilbys det rekreasjon og skjønne spa-opplevelser i vakre omgivelser 815 m.o.h. Hotellet ligger fint til i de norske fjellene og her tilbys det også friluftsaktiviteter både om sommeren og vinteren. Spahotellet ligger kun halvannen times kjøretur fra Oslo og Gardermoen.

Hotellet tilbyr

Hotellets visuelle identitet bygger på detaljer fra Norefjells natur og dyreliv, og disse motivene går igjen i hele hotellets innredning. Hotellet fikk utmerkelsen «Norway’s leading Spa & Resort» i 2015, 2016, 2017 og 2018 av World Travel Awards og har også fått «Country winner: Luxury Resort Spa – World Luxury Spa Awards» i 2017. I 2019 og 2020 har de igjen vunnet «Norway’s leading Resort» og «Norway’s Best Resort Spa».

Fra Restaurant 815 har dere hotellets beste utsikt. Kjøkkenet fokuserer på bruk av sunne og friske råvarer for å skape en matopplevelse som både gir dere en kulinarisk opplevelse og ny energi til neste dag. I Restaurant 815 serveres det hver morgen en god og sunn frokost med et stort utvalg av økologiske produkter. Her finner dere varm mat, brød, pålegg og ost, frisk frukt og grønnsaker. Her kan dere også avslutte dagen med en middag omgitt av store vinduer og massevis av naturlig lys, som skaper gode rammer for et lekkert måltid.

Sommeren 2021 åpnet hotellet sin nye restaurant: Matbaren. Matbaren er åpent 7 dager i uka. Her tilbys det en enklere og familievennlig meny. Her finner dere mange gode og populære pizzaer på menyen. Hvis dere ønsker å ta maten med dere til rommet kan dere be om take away.

Lobbybaren er det perfekte møtestedet før middagen eller når dere ønsker å nyte ettermiddagssolen på terrassen utenfor med en kaffe eller en iskald øl.

Det er gratis trådløst internett på hotellet.

Bøseter Bad & Trening

Bøseter Bad & Trening ligger i hotellets tredje etasje og består av et bassengområde samt et treningslokale. I treningslokalet finner dere utstyr til både styrke- og kondisjonstrening. Det finnes også en klatrevegg i treningslokalet, som er på hele 16 meter og har forskjellige vanskelighetsgrader.

Spa inngang koster ekstra

Norefjell Ski & Spa er kjent for sin anerkjente Spa avdeling, som ikke er inkludert i pakken og kan kjøpes direkte i resepsjonen på hotellet.

Spa-avdelingen har en rekke spa-fasiliteter som fotbad, forskjellige bad og boblebad. Her finner dere også en utendørs spa med varmt boblebad, hvor dere kan nyte et godt glass med utsikt utover fjellene.

Spa-avdelingen har et bredt utvalg av behandlinger, som kan tilpasses deres behov. Prøv behandlinger med norske oljer, synk ned i et varmt bad med fjellplanter eller la dere svøpe i einebær, gran eller furu. Dere kan også bli massert med sten eller svøpes i nordisk torv.

Rommene

Hotellet har 244 rom. Det er hyggelige dobbeltrom (ofte med to enkeltsenger), med skrivebord og lenestol. Badene er lekkert innredet med dusj og håndvask av naturstein. Strykejern og strykebrett finner dere også på alle rom. Mange rom har utsikt over fjellene.

Du kan oppgradere til en suite med plass til fire personer. Suitene er innredet med et kjøkken, bad og to separate soverom. Det ene rommet inneholder enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger og et frittstående badekar, den andre rommet har køyeseng som er beregnet for barn.

Romtyper *

Enkeltrom
Koselige standard dobbelttrom for enkel bruk med dobbeltseng eller enkeltsenger, skrivebord og bad med dusj. Badene er lekkert innredet med servant av naturstein. Enkelte av rommene har utsikt mot fjellene.
» Se flere romspesifikke bilder
Dobbeltrom
Koselige standard dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord og bad med dusj. Badene er lekkert innredet med servant av naturstein. Enkelte av rommene har utsikt mot fjellene. Det er ikke plass til ekstraseng i dobbeltrom.
» Se flere romspesifikke bilder
Suite
Sjarmerende suite inne på hotellet med et soverom, kjøkken, og stue. Soverommet består av dobbeltseng og et frittstående badekar. Stuen har åpen kjøkkenløsning. Suiten kan også bookes som connecting til et ekstra dobbeltrom.
» Se flere romspesifikke bilder
Se flere bilder

Viktig

På generelt grunnlag, gjeldende for alle hotellene, så gjør vi oppmerksom på at hotellenes drift og noen av hotellenes fasiliteter kan være tilpasset i henhold til nye gjeldende Covid-19 reglene. 

Eksempelvis kan en buffet være endret til forberedte serveringer, daglig rengjøring kan være erstattet med sluttrengjøring og enkelte innendørsfasiliteter kan være begrensede eller ikke tilgjengelig i perioder slik som f.eks. badebassenger, fitnessrom og lignende. Vennligst ta direkte kontakt med hotellet dersom dere ønsker ytterligere informasjon angående dette.

I forbindelse med et opphold er det kundens plikt, å være oppdatert om myndighetenes anbefalinger og regler gjeldende Covid-19 samt å følge dem. F.eks. å ha med en negativ Covid-19 test og/eller coronapass.

Det er også kundens plikt å følge hotellenes anvisninger.

Tilpasningene av hotellets drift, service og myndighetenes forskrifter er selvfølgelig til for å skape de best mulige og sikre rammene rundt hele oppholdet. 
Innsjekk fra:
Utsjekk inntil:

16:00

11:00

Restaurant
Bar
Utendørs svømmebasseng
Innendørs svømmebasseng
Boblebad
Spa behandlinger mot gebyr
Praktisk
Sjekk inn fra kl. : 16:00
Sjekk ut før kl. : 11:00
Aktivitet
Wellness
Innendørs svømmebasseng
Boblebad
Fitness
Spa behandlinger mot gebyr
Massage mot gebyr
Utendørs svømmebasseng
Badstue
Område
Nærmeste togstasjon : 55 km + (Hønefoss)
Nærmeste busstopp : 11.4 km + (Norefjellveien)
Nærmeste flyplass : 131 km + (Oslo Lufthavn Gardermoen)
Avstand til skiområdet : 0.1 km
Avstand til hav eller sjø : 0 km
Nærmeste golfbane : 10.6 km + (Norefjell Golfklubb)
Avstand til sentrum : 13 km + (Noresund)
Annet
Gratis internett
Restaurant
Restaurant
Bar
Hotellet velger meny el. buffé
Rommet
Hund : 250 NOK pr. opphold
Daglig hushjelp
Barnerabatter Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet.

Dobbeltrom
  • cd Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng gratis
  • cd Barn 0~16.99 år i ekstra seng 360kr per natt
  • cd Barn 17~99.99 år i ekstra seng 360kr per natt
Merk at
På Norefjell Ski & Spa følges det med på alle anbefalinger, råd, veiledere og regler som blir gitt av offentlige myndigheter i forhold til Covid-19. De er alltid oppdatert og gjør de tiltak det er behov for. Her følges både nasjonale og lokale smittevernregler som en følge av Covid-19. Etter hvert som flere blir vaksinert og smitte tallene går ned vil tiltakene avta. Det er likevel noen begrensninger igjen som vi må ta hensyn til. Det anbefales å lese om dette på hotellets hjemmeside: https://norefjellskiogspa.no/apningstider-og-info/ Frokostbuffet: Hotellet har blitt pålagt å innføre spisetidspunkter for gjestene på hotellet. Alle gjester bes reservere frokost-tidspunkt og det kan du gjøre via denne linken her: https://norefjellskiogspa.no/spise-drikke/ Middag: Middagen serveres på ankomstdagen i hovedrestauranten, Restaurant 815. Bordbestilling avtales med resepsjonen ved innsjekking. Endringer kan forekomme og visse dager kan middagen bli servert på Matbaren. Tilgang til velvære avdelingen i 7. etg kjøpes på hotellets hjemmeside. https://www.norefjell.com/inngang-til-velvaere-spa Opphold for barn i barneseng inkluderer ikke mat. Alle andre barnerabatter inneholder avtalt pensjon. Ekstra senger er i form av køyesenger. Hund i suite koster NOK 500.- per opphold og betales direkte til hotellet. Hund er alltid på forespørsel og må bekreftes av hotellet. Det er ikke mulig å betale med kontanter på hotellet. Alle betalinger på hotellet må derfor gjennomføres med kort uansett beløpsstørrelse. Følgende korttyper aksepteres: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express og Diners Club.
Har du spørsmål?
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no
Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag – Søndag: 10 - 15
Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie
Andre hoteller i nærheten
AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom. · Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag – Søndag: 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.