Kjør-selv med Risskov Bilferie og bo på Kumla Hotel

Norsk | NOK

Kumla Hotel

Kjør-selv på ferie i Sverige og opplev vakre Svealand med Risskov Bilferie

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • God beliggenhet nær offentlig transport
 • Velværeområde med badstue og boblebad
 • Perfekt til en aktiv miniferie med golf
692,-
3~4 dager fra
849,-

Inkl. halvpensjon

Besøk Narke

3 dager
Kun 849,- / spar opp til 299,-
SPAR
4 dager
Kun 1.029,- / spar opp til 693,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Rundt 19 km sør for Sveriges sjette største by, Örebro, ligger det et flott hotell gjemt vekk i byen Kumla. Kumla Hotel er en liten oversett perle som ligger strategisk fint til hvis turen går til Mellom-Sverige, nærmere bestemt Närke i Svealand.

Hotellet tilbyr

Utover sin fine plassering i byen har Kumla Hotel også nesten direkte tilgang til offentlig transport med en togstasjon rett ved siden av hotellet samt busser og taxier. Hvis reisen bestilles hos Risskov Bilferie er frokosten samt et varmt middagsmåltid inkludert.

I 4. etasje ligger det et treningssenter hvis dere skulle ha energi til overs etter en lang dag med spennende friluftaktiviteter. Hvis ikke kan dere slappe av i velvære-avdelingen med badstue eller kanskje nyte et boblebad med utsikt over hustakene i Kumla by. 

Hvis dere har tatt med golfutstyr, er det også gode muligheter for også å kombinere miniferien med en golfferie. Det er nemlig ikke langt til den populære Kumla Golfklubb eller Nor Golfklubb, som derimot ligger litt lengre unna. Hvis dere savner utfordringer, så ligger det en og venter på dere ved bunnen av Kvarntorpshögen. En bakke, som reiser seg 156 meter over havets overflate, og så er det kun en vei, og det er opp bakken, husk at det venter en varm badstue på hotellet, når dere har kommet ned igjen. Den verste smerten i bena kan dere også få hjelp med i KumlaPuben, som byr på fargerike og forfriskende drinker.

Hotellet tilbyr gratis parkering og gratis WiFi til hotellets gjester.

Rommene

Alle hotellets 42 rom er moderne innredet med kabel-TV og gratis WiFi. Romkategoriene inkluderer både Standard, Standard Plus, Deluxe og Superior. Det er også rom som er tilpasset allergikere og dere kan, mot et ekstra gebyr, ta med dere hund på turen - bare husk å nevne dette når dere bestiller reisen.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

320 km fra
Strømstad, Sverige
340 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Shopping i Örebro (11.8km)

I sentrum av Örebro finnes det mange forskjellige butikker. Dersom dere heller vil besøke Örebros største shoppingsenter, Mariebergs Galleria, ligger det kun ca. ti minutter med bil fra sentrum.

Gustavsviks Oplevelsesbad (19.2km)

Dersom familien er med på ferien, kan dere besøke Gustavsviks Oplevelsesbad som er et av Sveriges mest populære fritids- og turistsentre. I badelandet Lost City venter et sant eventyr med Sveriges nyeste og heftigste vannrutsjebaner, innendørs og utendørs svømmebasseng, bølgebasseng, fossefall, ruiner og jungel. Ved Lost Citys nye jungelrestaurant kan dere velge mellom flere spennende retter, snacks, frukt og is. Om sommeren kan dere også prøve eventyrminigolf og leke på en lekeplass på campingplassen ved siden av.

Örebro Kunsthall (19.9km)

Örebro Kunsthall er et av Örebros mest berømte kunstgallerier. Her kan dere se det internasjonalt anerkjente prosjektet Open Art, som er en stor utendørs utstilling innen moderne kunst.

Örebro (19.9km)

Det majestetiske Örebro slott burde dere nesten få med dere, hvis dere befinner dere på disse traktene. Det historiske slottet ligger på en liten øy i elva Svartån som slanger seg gjennom Örebro. Et besøk her er et must, hvis dere befinner dere her i området, enten dere er her på ferie eller bare på et lite weekendopphold. 

Rett nede ved Svartån i Örebro venter én av Sveriges vakreste parker, «Stadsparken». Den ble anlagt helt tilbake til 1860-årene og ble i dette århundre kåret til Sveriges vakreste park. Her kan dere beskue blomster, ta turen innom den enestående rhododendronparken. Hvis dere har barn med på turen vil de sikkert gå på lekeplassen som ligger her. Dere kan gjerne runde av besøket med en tur til den trivelige kafeen. Det står også en stor scene her som brukes både til teateroppsetninger og konserter. Dette er virkelig en deilig oase midt i byen. 

Opplev hvordan Örebro engang så ut med et besøk i Wadköping Open Air Museum. Dette fantastiske friluftsmuseet åpnet dørene for første gang i 1960-årene og består av gamle gårdshus som i dag er fredet. Det er interessant å forsøke å forestille seg at disse små trehusene engang tilhørte noen av Örebros største bygninger. I dag huser disse bygningene verksteder, butikker og museer. Kjenn duften av nystekt brød fra bakeriet, la de koselige atmosfæren synke inn over en kopp kaffe, se tredreieren i aksjon med sitt neste håndverk og stikk innom utstillingene på «Cajsa Wargs Hus». I desember måned forvandles Wadköping også til et ytterst sjarmerende julemarked. 

Hvis dere er på tur med barn eller barnebarn, burde dere vurdere å ta sikte på et besøk til «Upplevelsesbadet». Badelandet trekker hvert år flere tusen besøkende fra fjern og nær og har blant annet et 50 meter langt svømmebasseng. I tillegg finnes det både vann-lekeplasser, treningssenter, vannrutsjebaner og mye mer.

Golf i og omkring Örebro (20.3km)

Både i og omkring Örebro er det flere golfbaner for golfentusiaster. Her kan dere velge mellom 6-, 9-, 16- eller 18-hulls baner. Fra hotellet er det ikke langt til Örebro City Golf, Kumla Golfklub, Kärsta Golfklubb og Lanna Lodge Golf.

Wadköping Open Air Museum (21.2km)

Opplev hvordan Örebro så ut i gamledager, med et besøk i Wadköping Open Air Museum. Dette fantastiske friluftsmuseet åpnet for første gang dørene på 1960-tallet og består av bondehus som ble fredet. Det kan er vanskelig å forestille seg at disse små trehusene engang i tiden var blant Örebros største bygninger. I dag blir de koselige husene brukt som verksteder, butikker og små museer. Nyt duften av ferske brød fra bakeriet, føl den hyggelige atmosfæren med en kopp kaffe på torget og opplev utstillingene i ”Cajsa Wargs Hus”. I desember forvandles Wadköping til et meget hyggelig julemarked.

Vanntårnet Svampen (23.2km)

I Örebro kan dere se det gamle vanntårnet Svampen, som i dag er et populært utsiktspunkt. Herifra har dere en flott utsikt over byen og Närkesletten. Det er også en restaurant og en café dersom dere blir sultne.

Garphyttans nasjonalpark (32.9km)

Hvis dere har en svakhet for friluftsliv kan dere ta turen til Garphyttans nasjonalpark, omkring 20 minutter fra Örebro. Dette er en av Europas eldste nasjonalparker og består av frodige villblomsterenger omringet av tett skog. Turstien Bergslagsleden passerer passerer gjennom den nordlige delen av parken.

Nora Golfklubb (50.6km)

Her venter en flott, godt vedlikeholdt 18-hullsbane. Banen er anlagt i et åpent, kupert landskap vakkert innrammet av den omkringliggende skogen og med store greens.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Fagersta Brukshotell

3. natten er gratis

Västmanland

Opplev Fagersta

Wild Offer - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x Sandwich om kvelden med et glass vin
 • 3 x kaffe og kake
 • Gratis internett og parkering

1.164,-
Kun
759,-

Vis kort

Trivelig hotell i vakker natur

Les mer

First Hotel Billingehus

Opphold med frokostbuffé

Vestre Götaland

Besøk nydelige Skövde

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kaffe og kake
 • Gratis internett og parkering
 • Gratis tilgang til trening og avslapping

198,-
Kun
849,-

Vis kort

Opplev naturen mellom Sveriges to største innsjøer

Les mer

Hotel Bellevue Hjo

Inkl. dagens rett

Vättern

Ved standen av Vättern

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

859,-
Fra kun
939,-

Vis kort

Hjo – trebyen ved Vättern

Les mer