Besøk Nordfjord Hotell med Risskov Bilferie

Norsk | NOK

Nordfjord Hotell

Nordfjord Hotell kan by på sauna, utendørs boblebad samt skjønne omgivelser

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Besøk alle severdighetene og vær aktiv i naturen
 • Spa og wellness hører med til ferien
 • Hotellet er også miljøvenligt med svanemærket
2.981,-
3~5 dager fra
1.069,-

Inkl. 2-retters meny

Isbre, fjord og sjø

3 dager
Fra 1.199,- / spar opp til 1.513,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.799,- / spar opp til 2.236,-
Nedsatt
5 dager
Fra 2.399,- / spar opp til 2.981,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis internett og parkering
 • Gratis bruk av spa og trening
Wild Offer

Inkl. 3-retters meny/buffé

Isbre, fjord og sjø

3 dager
Fra 1.069,- / spar opp til 1.271,-
SPAR
4 dager
Kun 1.569,- / spar opp til 1.941,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis internett og parkering
 • Gratis bruk av spa og trening
Risskov Pakken

Nordfjord Hotell ligger i Nordfjordeid i Norge, ca. 278 km nord for Bergen ved Eidselva. Det flotte området er fult av maleriske landskaper og vandreruter, og hvis dere er på familieferie, så er dette moderne hotellet et supert sted å overnatte. Her kan dere kombinere en aktiv ferie med wellness og spa, det er flotte vandrestier i området, så alt i alt kan Nordfjord Hotell by på både et avslappende og opplevelsesrikt opphold.

Hotellet

Hotellet kan by sine gjester på en rekke opplevelser med wellness og spa og en god restaurant som lager mat basert på sesongen med alt hva naturen har å by på med fisk og skaldyr, lam, hjort, grønnsaker, frukt og bær. Om morgenen er det en buffet. En god start på dagen etter en god natts søvn. Det er også en bar samt et felles oppholdsrom på hotellet. Om sommeren er det tilgang til en liten hage eller man kan legge ut på skjønne gåturer i den nydelige naturen som Nordfjordeid er så kjent for.

Ta også en tur i hotellets wellness- og spa, eller besøk det store innendørs svømmebassenget, hvor dere også kan bestille massasje eller ta tyrkisk bad, dampbad og selvfølgelig badstue. Dere kan også starte med en tur i fitnessrommet, som kan skilte med mye utstyr.

På Nordfjord Hotell kan dere bli med på aktiviteter både i og omkring Nordfjordeid. Om sommeren er der en mengde utendørsaktiviteter og om vinteren kan dere stå på ski. Dra for eksempel på en tur til det nybygde kultursenteret Sagastad, hvor dere kan se Myklebustskipet, eller hva med en tur til operaen i Nordfjord. Opplev en av konsertene som arrangeres med jevne mellomrom. Besøk Måløyraid-senteret eller Briksdalsbreen. Du kan også bli med på laksefiske. Nordfjordeid byr på mange muligheter for de eventyrlystne, men bestemt også til de som bare ønsker å slappe av.

Resepsjonen er døgnåpen, og her kan dere alltid få hjelp med spørsmål. Det er også transport til flyplassen, room service samt gratis internett over hele hotellet. Det er gratis parkering på hotellet.

Rommene

Hotellet har 54 moderne rom med 110 senger. Det er forskjellige muligheter alt ettersom hvor mange dere er. Rommene har alle eget bad med dusj og hårtørrer. Det er også TV og selvfølgelig gratis internett, samt et lite skrivebord.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 3
Standard dobbeltrom med en god dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet er utstyrt med en flatskjerm TV med flere kanaler, gratis WiFi, bad med dusj og hårføner. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 3
Standardrom med en god dobbelt- eller enkeltsenger. Rommet er utstyrt med en flatskjerm TV med flere kanaler, gratis WiFi og bad med dusj og hårføner.
» Se flere romspesifikke bilder

Superior rom

1 / 2
Superior dobbeltrom med balkong mot hagen. Rommet har en god dobbeltseng eller to enkeltsenger, har vannkoker og kaffe/te på rommet. Rommet er utstyrt med en flatskjerm TV med flere kanaler, gratis WiFi og bad med dusj og hårføner.
» Se flere romspesifikke bilder

Suite

1 / 3
Suitene er rom med adskilt stue og soverom. Kaffe/te er også tilgjengelig på rommet. Rommet er utstyrt med en flatskjerm TV med flere kanaler, gratis WiFi, bad med dusj og hårføner.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Sandane (21.5km)

Sandane er en lien by i Gloppen kommune i Sogn og Fjordane. Den ligger innerst i Gloppefjorden og i sentrum av byen er det flere historiske bygninger. Her kan dere besøke Heradshuset med et klokketårn. Besøk Sandane Senter som er det største i byen.

Fra Sandane er det ikke langt til mange steder nydelige steder. Nord for byen går det oppover til Fjellbygda. Syd for Gloppeelva ligger Bukta og østover, ligger Eide, et platå som med sin fruktbare jord hadde mange gårder i middelalderen. Fra Sandane er det ikke langt til Nordfjord Folkemuseum som er en opplevelse for hele familien med historiske hus fra det 18. og 19. århundret

Tvinnefossen (24km)

Opplev skjønn natur. Dra på bilferie til Vestnorge og besøk Tvinnefossen som ligger ved elven Tvinna øst for Hopland og Randabygd i Stryn. Fossen er formet slik at det er mulig å komme på baksiden. I gamle dager var dette den eneste veien både mennesker og dyr kunne komme ned til fjorden. Dette er også den eneste fossen man kan gå på baksiden av i Europa. Navnet Tvinna stammer fra måten elven beveger seg i landskapet. Dere kan parkere bilen ved Rand skole, siden det ikke er lov å køre på veien. Opp gjennom årene har man dyrket alt fra frukt til hasselnøtter i det fruktbare området omkring Tvinnefossen.

Geirangerfjorden (63.8km)

Finn en billig miniferie, sommerferie eller vinterferie i Norge hos Risskov Bilferie, og dra på en aktiv ferie i det vakre landskapet rundt Geirangerfjorden, som nok er den største juvelen av alle fjordene i Norge og er hedret med en plass på UNESCOs verdensarvliste.

Hvis dere hopper på båten som går fra Hellesylt til Geiranger, kan dere kan oppleve fjordlandskapet med den karakteristiske S-formen, fossefallene De syv søstrene, Friaren og Brudesløret samt de øde fjellgårdene og den enestående naturen som omgir den vakre fjorden. Finn kjør-selv ferien hos Risskov Bilferie og dra avgårde på en opplevelse i den norske naturen.

Kunstnerhjemmet Astruptunet (72.7km)

Jølster er hjemstedet til den store kunstneren Nikolai Astrup. Han bodde på Astruptunet, og det holdes i dag åpent for besøkende. Her er det et museum hvor dere kan oppleve mange av Astrups egne verker, men også utstillinger av andre kunstnere. Kunstnerhjemmet ligger på sørsiden av det vakre Jølstravatnet og etter besøket har dere eventuelt den spektakulære bilturen over Gaularfjellet i vente.

Bøyabreen (79.6km)

Bøyabreen ligger tilgjengelig i bil fra riksveg 5 og herfra kan dere ta den fine turen bort til Brevasshytta hvor dere kan nyte synet av brelandskapet fra vinduet mens dere hygger dere med et lite måltid.

Den lettest tilgjengelige og mest spektakulære av brearmene på Jostedalsbreen er Bøyabreen. Jostedalsbreen er den største isbreen på hele Europas fastland. Den er seks mil lang og 600 meter på det tykkeste. Breen har mange armer ned i ulike dalføre i Sunnfjord, Nordfjord og Sogn, så dere kan planlegge lengre turer, eller en rekke turer til nye steder over flere dager. Finn barnevennlige hoteller i området og nyt en ferie med barn og familie i Norge på en kjør-selv ferie.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Bardøla Høyfjellshotell

Inkl. halvpensjon

Hallingdal

Typisk fjellhotell i Norge

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Tilgang til basseng
 • Gratis parkering

771,-
Fra kun
2.019,-

Vis kort

Opplev koselig fjelltur på Geilo

Les mer

First Hotel Breiseth

Opphold med frokostbuffé

Innlandet

Natur, kultur og historie

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Kvelds sandwich med et glass brus
 • Gratis inngang til treningssenter
 • Gratis internett

631,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Les mer

Thon Hotel Hallingdal

Tett på flott naturlandskap i Ål

Hallingdal

Aktiv ferie i Hallingdal

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og WiFi

475,-
Kun
1.469,-

Vis kort

Hallingdal - midt mellom Gol og Geilo

Les mer