Miniferie til Revsnes Hotell AS

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Revsnes Hotell AS

Dra på ferie i Setesdalen, kun én times kjøretur fra Kristiansand

Idyllisk beliggenhet ved Byglandsfjorden
Tradisjonsrikt hotell omgitt av flott natur
Spennende aktivitetstilbud for både store og små.
 • Restaurant
 • Bar
 • Mulighet for sykkelleie
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Revsnes hotell ligger idyllisk til ved Byglandsfjorden. Et tradisjonsrikt hotell omgitt av flott natur og mange spennende opplevelser og aktivitetstilbud for både store og små. Siden hotellet også ligger langs hovedferdsåren R9 er det et naturlig stoppested for reisende gjennom Setesdalen. 

Hotellet tilbyr  

Våre gjester kan nyte en god og næringsrik frokost med nystekt brød, hvor vi benytter råvarer fra Årheim gård, Haugen gård og Hovden gård, - alle sammen lokale leverandører. Frokost serveres mellom klokken 07:30 til klokken 10:00 fra mandag til fredag, og mellom klokken 08:00 til klokken 11:00 på lørdag og søndag. 

Hotellet tilbyr behagelige rom med gode senger. Flere av disse med flott utsikt over brygge og Byglandsfjorden. Hotellet tilbyr gratis WIFI til sine gjester.  

Restauranten på hotellet ligger flott til, med utsikt mot hotellhagen og Byglandfjorden. Her kan du nyte god mat og drikke i hyggelig atmosfære. Interiøret holder tradisjonell stil, med billedkunst som skildrer Setesdalen historie. Restauranten er åpent hver dag mellom klokken 13:00 til klokken 21:00. Navnet på restauranten er Birgits Storstue, som en gest til hotellets grunnlegger. I tillegg til restauranten har hotellet et hyggelig lobbyområde med sofagrupper og peis, et lite bibliotek og en flott terrasse ved hotellhagen. Terrassen har varmelamper og gode pledd hvis det skulle bli kjølig. Fjorden pub ligger ved hotellhagen. Puben har biljardbord.

Rom  

Alle rom på hotellet er røykfrie. Rommene har badekar eller dusjkabinett og kan i tillegg by på TV, vannkoker og et utvalg av kaffe, te og varm sjokolade.

Verdt å se

 • TrollAktiv (5.3 km)

  Hos TrollAktiv kan man booke aktiviteter som; rafting, familierafting, SUP, pro-rafting, riverboard, fjellklatring/rappellering, 10m høy klatrevegg, klatrepark, fjellturer, elvekajakk, bever og elgsafari, battlefield live, high ropes, øksekasting, pil og bue, kanotur, mountainbike, fun bike park og fiskeskole. Bare 5 min. nord for senteret arrangerer de turer med kano og SUP (stand up padeling). Tim Davis, som har 14 års erfaring fra det britiske militæret, startet firmaet i 1993. Hans militære karriere var basert på idrett og friluftsliv med base i de sørtyske alper og i Norge. Trollaktiv er åpent hver dag fra midten av april til slutten av oktober.

  TrollAktiv
  Bare noe av det TrollAktiv på Evje tilbyr; rafting, fjellklatring, elvekajakk, bever- og elgsafari, øksekasting, kanotur, terrengsykling og fiskeskole
 • Utsikten - Landeskogen Bygland (8.5 km)

  Utsikten Landeskogen Bygland, med startpunkt ved parkeringen på Årdal, ble åpnet rundt 1916. Stiene ble opparbeidet for det skulle være lett å gå for pasientene på Landeskogens Peace Center. Stien opp til Utsikten er lett å gå, og fra toppen har man en flott utsikt over Byglandsfjorden. Turens varighet er estimert til 2 timer i lett skogsterreng.

  Utsikten - Landeskogen Bygland
  Utsikt over Byglandsfjorden
 • Landeskogen Peace Center (8.5 km)

  Landeskogen ble opprinnelig åpnet for pasienter med tuberkulose. Senteret ble lagt ned i 1961, og i 1962 ble det åpnet som senter for psykisk utviklingshemmet. I senere år er bygget kraftig renovert og gjenoppstått som Landeskogen Peace Center.

  Landeskogen Peace Center
  Landeskogen Peace Center
 • Mineralparken (13.7 km)

  I Mineralparken finner man mange aktiviteter som er knyttet til stein, som ikke finnes andre steder. Parken har en spektakulær samling av stein. Hele opplevelsesparken tar utgangspunket i utstillingen som ligger inne i gruvene. Her glitrer de vakreste steiner i verden. Alle barn som besøker parken for utdelt et skattekart når de kommer og de kan gå på skattejakt i tunnelen. Parken selv er svært frodig med mange fargerike blomster, steinskulptuere, tre og buskvekster.

  Mineralparken
  Naturens egne edelstener kan beskues i Mineralparken
 • Flyvraket – Bygland (25.3 km)

  Den 8. September 1941 tok 4 B17c bombefly av fra England for bombetokt mot tyske skip i Oslo. Et av flyene ble angrepet av to tyske jagerfly, og styrtet i Songedalslia på vestsiden av Byglandsfjorden. Mannskapet omkom. Alle flyverne ble gravlagt på Bygland kirkegård. Man kan ta turen til flyvraket, med utgangspunkt fra Mele kraftstasjon. Turen tar mellom 2 til 4 timer, og går for det meste i myrterreng. Noen få hundre meter fra flyvraket har man et flott utsiktpunkt.

  Flyvraket – Bygland
  Se flyvraket fra andre verdenskrig i Bygland fra Mele kraftstasjon. Turen tar mellom 2 til 4 timer.
 • Bjoren Dampbåt (25.1 km)

  Bjoren Dampbåt er en gammel vedfyrt dampbåt som har trafikkert Byglandsfjorden helt siden 1897. I dag brukes den populære dampbåten mest på sommerstid av turister og til charterturer. En båttur med Bjoren dampbåt er en flott naturopplevelse av de sjeldne. En rundtur med dampbåten tar ca. 2 timer og tar utgangspunkt fra Byglandsfjord, alternativ Bygland.

  Bjoren Dampbåt
  Bjoren Dampbåt på Byglandsfjorden
 • Dyreparken i Kristiansand (81.6 km)

  Hvis dere har med dere barn på turen er det verdt å minne dere på om at Dyreparken i Kristiansand er den mest populære familieattraksjon i hele Norge. Dyreparken er åpen hver dag hele året og her møter dere hele 150 dyrearter fra hele verden. Det finnes mange eksotiske dyrearter, men i Nordisk villmark møter dere jerv, ulv, elg og gaupe. Dyreparken er i dag også en temapark og har gjenskapt flere universer vi blant annet kjenner fra litteraturen. Her er Kardemomme by, Kjuttaviga, Hakkebakkeskogen og Kaptein Sabeltanns rike. Dere kan også oppleve norske gårdsdyr på Kutoppen eller leke dere i Badeland.

  Dyreparken i Kristiansand
  Gå rundt i gatene i Kardemomme by i Kristiansand Dyrepark, og møt tante Sofie, politimester Bastian og de andre Egner-karakterene
Vis flere

Kart

Revsnes Hotell AS
Setesdalsveien 2031, 4741 Byglandsfjord