Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Rondane Høyfjellshotel

Ved foten av Norges eldste nasjonalpark Rondane

  • Restaurant
  • Bar
  • Wellness
  • Innendørs svømmebasseng
  • Boblebad

Om hotellet

Rondane høyfjellshotell er et tradisjonsrikt høyfjellshotell bare 3,2 kilometer fra Rondane nasjonalpark, Norges eldste og etter manges mening Norges vakreste nasjonalpark. Rondane nasjonalpark ble opprettet i 1962 som landets første nasjonalpark. I dag dekker området nesten 1000 kvadratkilometer i fylkene Oppland og Hedmark.

Hotellet tilbyr

Rondane høyfjellshotell har 50 rom samt 10 hytter og 4 leiligheter, som har totalt en kapasitet på litt over 200 sengeplasser. Mellom klokken 08:00 og klokken 10:00 kan gjestene forsyne seg med frokost på hotellet, hvor det blant annet serveres egenprodusert leverpostei med lokale råvarer. Hotellet tilbyr gratis parkering og har gratis internett/WI-FI på hotellet. Rondane høyfjellshotell har direkte adgang til ski løyper og mulighet for ski oppbevaring. Innendørs svømmebasseng er åpent hele året, og har i tillegg egen spa og velvære avdeling. 

Sykkel utleie (så langt beholdingen rekker), bordtennisbord, biljardbord, badstue og treningsstudio er blant hotellets mange aktivitetstilbud. Hotellet har ogoså to kanoer på Furusjøen til utlån. Utlån av truger og ski/støvler er mulig så langt beholdningen rekker. Hotellet tilbyr transport inn til Nasjonalparken hver morgen i fottur sesongen.

I perioden fra 01.01.2019 til 30.04.2019 tilbyr hotellet gratis utlån av langrennsutstyr samt et gratis nybegynnerkurs i langrenn.

Høyfjellshotellet har egen restaurant som serverer lunsj mellom klokken 12:30 og klokken 14:00, og middag mellom klokken 19:00 og 21:00. Her kan du nyte tradisjonell norsk mat, med inspirasjon hentet fra lokale råvarer. Fra restauranten kan du nyte utsikten inn mot Rondanes fjellmassiver og vakre Ulafossen. 

Hotellet legget stor vekt på bruk av lokale råvarer av høy kvalitet og er en aktiv medspiller i utviklingen av den norske matkultur. I tillegg har hotellet et imponerende utvalg av vin, som gjør hotellet til et opplagt valg for den som er glad i god mat og vin.

Kjæledyr er tillatt på forespørsel i enkelte rom, og koster ekstra.

Rommene

Rondane Høyfjellshotell tilbyr lyse og romslige rom med bad. Hotellet har pusset opp ca.20 rom i 2016, og en del av felles arealene. Derfor kan hotellrom variere i kvalitet. Alle rom er røykfrie, har skrivebord, toalett, dusj, flatskjerm tv. Rommene som er pusset opp er moderne rom. Øvrige rom holder høy høyfjellshotell standard og bærer preg av å være 80 talls inspirert.

Merk at

Middagen serveres fra kl. 19.00 - 21.00

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Rondane Høyfjellshotel
Rondanevegen 1264 2674 Otta (Mysusæter)

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 50% rabat