Amsterdam

Man reiser til en by, som praler av å være verdens mest multikulturelle med 174 nasjonaliteter, det preger gatebilde, markedene og menyene.  De homoseksuelle har deres egene barer, kafer, diskoteker og en årlig festival. Mottoet i Amsterdam er mao, at du må gjøre som du vil , hvis jeg kan gjøre som jeg vil.

I Amsterdam møter dere en avslappet atmosfære og tilbakelent livsstil.  Sett dere ned på en av byens utallige kafer og kikk på det lokale livet. Man kan nesten ikke unngå og trekke på smilebåndet og slippsemannen med aktemappen, som tramper avgårde med den billige og rustige herresykkelen, eller den gamle 68´ er med lange, grå kløller og runde briller, men han vanner alle blomstene på husbåten. Det blir også en opplevelse når en stor «bulldogge» fra punkertiden  tramper forbi i svarte støvler, mens de overpircede øreflippene nesten rører skuldrene. Jo, Amsterdam er rart, komisk og merkelig men først og fremst et reisemål som er aldri er kjedelig.

Til tross for at det er mange mennesker i Amsterdam , kan man langs kanalene nærmest oppleve et helt oasepreg under de gamle trekroner. Få meter fra gatekryss med trafikkbråk er det fred og ro foran de vakre kanalhusene med deres mange klokke-, hals og trappegavler. Huset innbyggere sitter med dagans avis på steintrappen eller slikker sol på taket på husbåten. Din reise til Amsterdam bør derfor omfatte en spasertur langs kanalene i et fredelig tempo for å få med alle detaljene.

Amsterdam er alltid klar for en fest. Byens kalender er fyldt med byfester og festivaler. I sommermåndene  avslører den ene etter den andre. Årest første fest og største fest finner sted den 30. april, når hele Amsterddam går i oransj og feirer dronningens fødselsdag på Koninginnedag. Hele den indre by blir stengt for trafik, og togtabellene er endret for å kunne transportere tusenvis av hollendere til den kongelige festen i hovedstand.

Les mer ...
5
Opphold funnet
0
aktive filter
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen
AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom. · Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag – Søndag: 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.