Bad Kissingen

Dra på sommerferie til vakre Bad Kissingen, hvor dere kan spasere i den idylliske, gamle bydelen eller shoppe så mye dere ønsker. Høydepunktet i omgivelsene er definitivt naturen: De mange hage- og parkanleggene innbyr til omfattende vandring eller en avslappende tur i en hestevogn.

Spesielt i Bad Kissingens Rosengarten, som i Luitpoldpark, kan dere få ny energi. Den 2 km. lange ”Weg der Besinnung” (Besindelsens sti), er omgitt av 12 kunstverk og innbyr til å stoppe opp og reflektere. Sykkelturer langs elven, Saale, er også veldig populært og de lokale aktivitetstilbudene inkluderer alt fra golf til stavgang. 

Det er også verdt å nevne byens kultur: ”Kissinger Sommer” og ”Kissinger Winterzauber” (Vintermagi), er to årlige musikkfestivaler, hvor musikken spenner bredt, fra klassisk til pop. Ta hele familien med på ferie til det sentrale Tyskland og last minute-hotell eller prøv last minute-reiser hos Risskov Bilferie, og se om det skulle være turer med barnevennlige hoteller. Det kan lønne seg å dra på sommerferie og vinterferie med Risskov Bilferie.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.