Blåvann

Dra på bilferie i Danmark og opplev de vakre danske perlene, spredt utover flere øyer og selvfølgelig Jylland. Blåvann er en av opplevelsene som ligger og venter, og det er mye å se og gjøre i Blåvann, midt i naturen, tett på stranden og Vesterhavet, med mange opplevelser til både voksne og barn i alle aldre.

Ta med familien og legg i vei forbi Blåvann Badeland, som også har en dryppsteinhule, et plaskebasseng for de minste, et stort svømmebasseng, spabad og sauna. Det finnes også fire vannsklier. Prøv ´Det sorte hull´, hvis du er modig nok, vel å merke.

Man kan også besøke Blåvanns godterifabrikk, hvor der lages konfekt med oppskrifter fra helt tilbake til 1864, eller hva med en tur ut til stranden for å avlegge Tirpitz-stillingen et besøk. Også kjent som´Batterie Vogelnest´, var denne stillingen en del av Atlanterforsvaret, som tyskerne hadde oppført langs Nordsjøens kyst.

Det er ikke mindre spennende å gå foroverbøyd i strandkanten på jakt etter gull og Blåvann strand et veldig bra sted å begynne letingen. Husk at etter en storm er sjansene for at finne havets gull større. Tag på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie, find et børnevenligt hotel og gå på opdagelse i Blåvand.

Les mer ...
2
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.