Bouxwiller

Finn en billig sommerferie sørpå hos Risskov Bilferie og kjør-selv til Bouxwiller i Frankrike, som også er en av de vakreste byene i det nordlige Alsace, kjent for sine arkitektoniske og historiske skatter. Byen har beholdt sin sjarm med sine bindingsverkshus og smale gater. Rundt slottsparken kan dere fortsatt beundre bygningene som engang var en del av Domhuset.

Bouxwiller er en aktiv by som også tiltrekker seg mange turister, spesielt om sommeren, men det berømte julemarkedet er også en opplevelse, som åpner i begynnelsen av ​​desember. Bouxwiller er også kjent for sin store bakke, Bastberg, hvorfra det er en vakker utsikt utover hele området, som for øvrig også er kjent for sine mange hekser!

Bouxwiller går helt tilbake til romertiden og ble allerede nevnt i et dokument fra år 725. Det er en rekke museer i byen, Pays de Hanau og Musee Judeo-Alsacien, og det er enkelt å få hele dager til å gå i den sjarmerende lille byen. Finn et billig helgeopphold for hele familien i Alsace med barnevennlige hoteller og massevis av spennende opplevelser i området, også for de i barnestørrelse.

Les mer ...
4
Opphold funnet
0
aktive filter
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen
AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.