Brugge

Finn en herlig familieferie hos Risskov Bilferie og kjør selv til Belgia og opplev den fine byen Brugge. Byen ligger i Flandern i det nordlige Belgia og er samtidig den største byen i det som utgjør Vestflandern-provinsen. Det er heller ikke langt til den nederlandske grensen fra Brugge, og det dreier seg høyst om 25 km i luftlinje. Brugge er på en måte Nord-Europas svar på Venezia med sitt 50 km lange kanalnett som er en del av selve byen, og som kan få en til å tenke på den Nord-Italienske byen.

Prøv å ta en av de mange turistbussene som suser rundt, og se det hele fra landsiden – en morsom og lærerik opplevelse. Opplevelsen er like stor, hvis dere hopper på en av de mange kanalbåtene som tilbys, og så er byen plutselig en helt annen, nå sett fra vannsiden.

Hva med et besøk på det lokale bryggeriet, hvor dere til og med kan smake på de ferdigproduserte varene, som både stilles ut og selges rundt om i byen, eller hva med fiskemarkedet i den gamle bydelen, som holder åpent seks av ukens syv dager. Brugge krever flere dager, da det er mye å både se og oppleve her. Finn et billig helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie og dra på en opplevelsestur til den herlige byen Brugge i Flandern.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.