Delmenhorst

Delmenhorst har ca. 75.000 innbyggere og har en god beliggenhet i Nord-Tyskland mellom Oldenburg og Bremen. Delmenhorst er en grønn by med utallige opplevelsesmuligheter for både store og små. Byen kan dessuten tilby et bredt utvalg restauranter, som har retter fra hele verden.

Et av byens kjennetegn er det 44 meter høye vanntårnet, hvorfra dere kan nyte en vidunderlig utsikt over Delmenhorst og det grønne området som omkranser byen. Vanntårnet ble bygget i 1910 som en del av byens rådhusanlegg og det forsynte borgerne med vann helt frem til slutten av 2010.

Hvis dere har barn med på ferien er det et must å besøke byens badeland GraftTherme, som byr på mange timers moro og avslapning for hele familien. Her finnes det rutsjebaner for de større barna og et separat område for mindre barn. For de voksne er det mulig å svømme baner, og fritidsbadet kan også tilby en herlig velværeavdeling hvor dere kan slappe av og f.eks. nyte en massaje. Om sommeren er det dessuten mulig å bruke de utendørs bassengene og et grønt område hvor dere kan nyte solen. Kort sagt finnes det underholdning for alle aldre her og badet vil være en sikker hit hos de yngste.

Delmenhorst er en veldig grønn by og derfor er det også fokus på å nyte den flotte naturen. Om sommeren kan dere leie pedalbåter og små båter som dere kan seile rundt i byens mange vannløp på. Dette er en annerledes og alternativ måre å utforske byens områder på, men dere vil elske de naturskjønne områdene fra vannet og den idylliske roen som omgir dere.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
4
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.