Esbjerg

Dra på en billig bilferie i Danmark og besøk Sønderjylland. Esbjerg er den tredje største byen på Jylland og har en flott beliggenhet på vestkysten av Danmark. Esbjerg gjemmer på en mengde opplevelser for både voksne og barn med alt fra loppemarkeder til musikkopplevelser. Dessuten er det mange spennende utstillinger og museer, som garantert fortjener et besøk.

Opplev monumentalskulpturen ved innseilingen til havnen i Esbjerg som også er Esbjergs kjennetegn. Fiskeri- og Sjøfartsmuseet byr på spennende maritime opplevelser for hele familien, eller Esbjerg Kunstmuseum som tilbyr kunstneriske opplevelser både for de voksne og barn. Besøk det Byhistoriske Arkivet eller den historiske samlingen fra okkupasjonstiden som kun ligger noen få hundre meter fra jernbanestasjonen i Esbjerg.

Med sine over 200 spesialbutikker blir shopping i Esbjerg en ganske spesiell opplevelse. Blant alle butikkene i sentrum, så er det også god plass til å slappe av på en av alle kaféene eller restaurantene. Naturen spiller også en vesentlig rolle i Esbjerg, hvor dere kan oppleve både Vadehavet, øyene og den vakre vestjyske kysten. Ferie i egen bil har sine fordeler og det er enkelt å seg komme ut og oppleve en masse. Bestill en miniferie eller et billig helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie. De har alltid et godt reisetilbud.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
3
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.