Forlì

Den lille byen Forlì ble grunnlagt av romerne i det 2. århundret f.Kr. og ligger mellom Via Consolare og veien som gikk mot Toscana. Byen ligger i den østlige enden av Po-dalen, langs den berømte ´Via Emilia´.

Byens historiske sentrum består av to romerske hovedveier, som fortsatt kan ses, men er delt inn i fire hovedgater, Mazzini, Garibaldi, Diaz og della Repubblica, som alle samles på Piazza A. Saffi.

Der finnes en rekke bygninger som representerer de forskjellige tidsaldrene, slik som den romanske Basilica di San Mercuriale med sitt imponerende autentiske klokketårn fra det 12. århundret. Rådhuset, ´Palazzo Comunale´, stammer fra det 14. århundret og er gjenoppbygget flere ganger. ´Palazzo del Podestà´ og ´Palazzo Albertini´ fra det 15. århundret fortjener garantert også et besøk. Festningen Ravaldino, også kjent som ´Rocca di Caterina Sforza´, er å finne i enden av Corso Diaz og hele komplekset er omgitt av en pen park.

Prøv en ´Passatelli´ på en av de mange lokale restaurantene eller nudler kokt i Bouillon, en meget tradisjonell rett, som har sin opprinnelse i selve Forlì. Det er mye å se og beundre i byen, så sett gjerne av en dag til å oppleve denne vennlige og meget hyggelige byen.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.