Gdansk

Når besøkende først står i sentrum av Gdansk er det ikke langt til alle kulturperlene som denne byen byr på. Ta Kongevejen, Dluga og Dluga Tart, hvor dere finner mange vakre kjøpmannshus og historiske bygninger på veien, alle nydelig utsmykket hvor det gotiske rådhus, som også huser bymuseet, er toppen av kransekaken. Mens vi snakker om høyder, så er det faktisk en grunn til at bygningene i Gdansk er både høye og smale, det er rett og slett fordi skatter kalkuleres ut i fra bredden av eiendommen.

Denne vakre og hyggelige byen gjemmer på mye historie, arkitektoniske mesterverker og opplevelser for alle aldre at den helst bør utforskes over et par dager.

Her finnes det også et rikt kulturliv, teater, operaer, barer og natklubber, prøv bare å ta turen ned til gågaten Monte Cassino. Det finnes også mange gode shoppingmuligheter, spesialbutikker, og det store shoppingsenteret Galeria Baltycka har over 200 butikker med et kjempeutvalg av varer. I den indre bydelen, langs de brosteinsbelagte gatene, finnes det også flere sjarmerende smykkebutikker samt andre kunstbutikker, så benytt sjansen til å se dere rundt.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.100
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.85
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.