Gent

Det første som møter dere er den mektige “Het Gravensteen”, som også er en av de helt store severdighetene i Belgia. Borgen ble bygget av Philip af Alsace, som også var greve av Flandern. I første omgang fungerte borgen som et forsvarsverk mot fiender både fra sør og fra nord, men i det 15. århundre ble borgen gjort om til et fengsel, og et besøk i de dystre fangehullene kan sterkt anbefales samtidig med et besøk i museet, som stiller ut mange torturinstrumenter, og her er det kun fantasien som setter grenser.

Belgia er hovedsakelig et katolsk land, og derfor er det heller ikke langt mellom kirkene, hvor den ene er vakrere enn den andre, og Gent er inget unntak. Besøk den flotte Skt. Bavons katedralen, som ble bygget i det 12. århundre og som nok er et av de mest praktfulle byggverkene i Flandern og som også gjemmer på kunstneriske skatter av høyt kaliber. Det henger blant annet en del malerier av Rubens og den berømte altertavlen “Det Mystiske Lam” som ble malt av brødrene Hubert og Jan van Eyck på midten av det 15. århundre. Den store prekestolen, som er plassert midt i kirken, er laget av italiensk marmor og og fin dansk eik.

Gent byr selvfølgelig også på kulinariske opplevelser med de beste råvarene fra Flandern, og det er et livlig kaféliv i byen. Det er også mange småbutikker i sentrum, hvor det ikke er vanskelig å finne noe interessant å få med seg hjem.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.