Glostrup

Glostrup ligger på Vestegnen godt 10 km fra København og selv om dere ikke befinner dere i sentrum av hovedstaden, så kan dere finne massevis av opplevelser. Vakre naturområder, naturskjønne sykkelstier, herlige badestrender og båthavner, hvor både barn og voksne kan boltre seg. Vestegnen har flere spennende museer samt et rikt musikk- og teaterliv. Dere kan se superliga-fotball, profesjonell ishockey, eller teste deres evner på golfbanen. Vestegnen har noe for enhver smak.

Gå også innom Glostrup Rådhus, som består av fire bygninger og som er tegnet av Arne Jakobsen. Dessuten ligger det to andre bygninger tilknyttet rådhuset, som tidligere har vært henholdsvis bryggervilla og en del av det gamle Glostrup Bryggeri. Det er også en hyggelig rådhuspark, hvor dere bl.a. kan se et hav av store kastanjetrær og den vakre skulpturen "to søstre i lek". Om været er fint, så kan det anbefales å gå en tur i Glostrup Bypark. Byparken er byens svar på en romantisk hage. Her finner dere turstier, fin kunst samt massevis av rhododendron. I byparken finner dere dessuten også en liten sjø med en romantisk balkong, vakre gamle trær og en lekeplass for de minste.

Glostrup er også hjemsted for Sjællands største sten Hvissingestenen. Den 250 tonn tunge stenen betraktes som et sjeldent naturfenomen og ligger i Vestskogen. Skogen er et rekreativt område blant de mange byområdene, hvor dere kan nyte et avslappende landskap med store sletter, sjøer samt kunstige bakkelandskaper.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
0
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.