Hemsedal skisenter

Hemsedal er kanskje Norges skisted nummer én med Hemsedal Skisenter i hjertet av bygda. Skisenteret har hele 20 heiser og 48 nedfarter med variert vanskelighetsgrad. Her vil både barn og voksne, nybegynnere og erfarne skiløpere trives. Hemsedal Skisenter har Norges største område tilrettelagt for de minste på ski. Det dekker 70 000 kvadratmeter og her venter syv bakker, åtte heiser, «rullband-slalomløype», aktivitetspark med akebakke og karusell, varmestue, kiosk, park med «hopp, rails og bølger», skicrossløype, «big-air-bag» og et hyggelig grillområde med benker og bord.

Hemsedal Skisenter er også tilrettelagt for alle dere som ikke har skiboden full av vinterutstyr. Det finnes nemlig utallige steder i Hemsedal hvor dere kan leie skiutstyr. Forhør dere gjerne på hotellet om de har tips til utleie av ski og staver, kjelker med mer.

Det bør også presiseres at det finnes en rekke vinteraktiviteter her i Hemsedal utenom alpint og langrenn, for eksempel: kanefart, tur med snøscooter, hundekjøring, isklatring osv.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.