High Chaparral

I temaparken High Chaparral er det Ville vesten som er selveste hovedattraksjonen. Parken ligger i Gnosjö i Småland, mellom Gnosjö, Anderstorp og Värnamo. Alle besøkende i High Chaparral blir selv en del av eventyret, og her venter mange spennende opplevelser i et ekte Ville-vesten-univers med bisonokser, togvogner, hestevogner, indianere og cowboyer og sist, men ikke minst; ut å vaske gull.

Parken ble oppført av Bengt Erlandsson, også kjent som Big Bengt. Han vokste opp i en liten svensk bygd, der det var stor utvandring til USA på slutten av 1700- og i begynnelsen av 1800-tallet. Det var i 1956 at Bengt besøkte USA i fire måneder, og fire år senere satte han i gang å bygge en festning, lik den han hadde sett på den andre siden av Atlanterhavet. Endelig i 1966 åpnet dørene til den nyetablerte parken for publikum. Temaparken til Bengt skulle dele navn den populære tv-serien, High Chaparral, som gikk på svensk tv på den tiden. Siden den gang har parken, med sine 265 bygninger fordelt på et 50 hektar stort område, vært et populært turistmål, spesielt for barnefamilier.

Parken holder åpent hvert år fra slutten av mai til slutten av august, samt enkelte helligdager. Husk å sjekke åpningstidene på parkens hjemmeside hvis du planlegger å besøke High Chaparral på bilferien din i Småland.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
4
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.