Hildesheim

I den tyske delstaten Niedersachsen ligger Hildesheim, en mindre tysk by ca. 40 km. sør for Hannover. Hildesheim er en av de eldste byene i Nord-Tyskland og den ligger hvor den gamle handelsveien, Hellweg, krysser den vakre elven Innerste.

Domkirken i Hildesheim stammer helt tilbake fra det 11. århundre og er derfor også en av de eldste kirkene i Tyskland. Domkirken ble under 2. verdenskrig rammet av utallige bomber og ble dessverre helt ødelagt. I 1950 startet gjenoppbygningen, eller gjenskapelsen av domkirken og ti år senere sto den ferdig og er nå også kommet på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Dessuten vokser en rosebusk oppover muren, og busken menes å være minst 400 år gammel og dermed verdens eldste kjente rose.

Roemer-und Pelizaeus Museum presenterer vitenskap om verdens opprinnelse, fjerne kulturer og kunst fra andre tider. Deres ganske store samling fra oldtidens Egypt samt museets enestående samling av peruviansk kunst trekker mange besøkende. Men museet er samtidig også en kunstnerisk oase med flere spennende utstillinger, hvor spesielt den grafiske samlingen med over 10000 plansjer som inneholder inntrykk og motiver fra det 16. århundre frem til i dag er en opplevelse i seg selv.

Wasser Paradies byr på et helt fantastisk badeland, hvor både voksne og barn kan boltre seg i det enorme anlegget, som både har vannrutsjebane, innen- og utendørs svømmebasseng, en grotte samt badstue og restaurant – en god opplevelse for hele familien.

Det er også gode shoppingmuligheter i Hildesheim, som har som fordel at den har historiske bygninger liggende side om side med moderne shoppinggater og attraktive shoppingsentre. Det er også mange hyggelige restauranter, som byr på alt fra italienske delikatesser til gode og solide tyske retter, til franske spesialiteter.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.