Hohegeiß/Harz

Ski Centrum Harz byr på en fengslende vintersportsopplevelse i de pittoreske Harzfjellene, en region som er kjent for sin fortryllende naturskjønnhet og rolige atmosfære. Skisenteret er ideelt for både nybegynnere og viderekomne, med en rekke bakker som passer for ulike ferdighetsnivåer. Den 971 meter høye Wurmberg er områdets midtpunkt og den høyeste toppen i Harz nasjonalpark. Her finner du den lengste nedfarten nord for Alpene, med en lengde på 4,3 kilometer og en høydeforskjell på 405 meter.

Skiområdet er godt utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert 18 skiheiser og 32 nedfarter på til sammen 20 kilometer. For de som er nye på ski, tilbyr Hasselkopf-bakken et skånsomt og familievennlig miljø. Regionen er også kjent for sine langrennsløyper, med over 500 kilometer godt preparerte løyper, spesielt rundt Sankt Andreasberg. I tillegg til skikjøring byr området på alternativer som aking, perfekt for familiehygge.

Skianleggene i Harz er lett tilgjengelige, med motorveier og riksveier som gjør det enkelt å komme seg hit fra ulike steder. Selv om Harz kanskje ikke er like høyt som Alpene, er de sjarmerende omgivelsene og de velholdte anleggene et herlig og budsjettvennlig skianlegg i Tyskland. Skisenteret handler ikke bare om sport, men også om å nyte det rolige vinterlandskapet, noe som gjør det til et perfekt feriested for de som søker både eventyr og avslapning i snøen.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
2
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.