Malmköping

Malmköping var regjeringsby fra 1700-tallet til 1921, som satte sitt preg på både arkitekturen og på gateplan. Siden gamledager var området et handels knutepunkt og i dag avholdes det markeder her. Hvert år arrangeres i slutten av mai Gammeldags Malmköping marked og den siste weekend i juli avholdes Malmamarken, som lokker over 80.000 besøkende til. I desember kan dere besøke hyggelige Jul i Malmköping med advents marked og lignende aktiviteter. Uansett om det er marked eller ikke, så tilbyr Malmköping små hyggelige butikker.

De senere år er Malmköping mest av alt blitt kjent for å være byen, hvor romanen og filmen Hundraåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant startet.

Det finnes flere museer i området. Besøk for eksempel Sveriges sporvogns museum, som også viser eldre buss modeller eller Hembygdsgården med en omfattende fotoutstilling, som viser områdets historie.

Den vakre gangsti Sörmlands stien passerer Hosjöbadet, som er en idyllisk liten badeplass i Malmköping. Sörmlands stien er en 1.000 km lang natur- og kultursti, som fører dere gjennom åpne landskap og dype skoger. En del av stien nær Malmköping kalles Sagostigen. Sagostigen er en 2 km lang tur sti, som er spesielt tilpasset barn. Her kan de oppleve deres favoritt sagaer, se teater og leke.

Malmköping har også et vintersportområde.

Les mer ...
2
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.