Meerane

Den hyggelige byen Meerane er ligger fint til i industriområdet Chemnitz-Zwickau, men allikevel finner dere en by med mange interessante opplevelser i vente og flere grønne områder, hvor dere kan nyte en stille stund. Byen oppleves best ved å gå en tur rundt og selv finne frem til de hyggelige områdene og de innbydende delene.

Byen Meerane kan se tilbake på mer enn 825 år med interessant historie. Byen kan derfor også tilby mange severdigheter. Tidligere hadde byen et byslott, hvis plassering dessverre ikke er kjent i dag. I stedet kan byen tilby “Burgberg” bakken, hvor byens kirke St. Martin troner på toppen. Kirken stammer fra det 14. århundre og hvis dere går opp i kirketårnet blir dere belønnet med en fantastisk utsikt utover byen. Prøv også de italienske trappene, som fører opp til kirken.

I Meerane finner dere også utallige fine gater og spennende plasser, hvor det er livlige aktiviteter. Markedsplassen og Neumarkt er byens mest kjente steder, men bare et par av de mange stedene det er verdt å besøke. Teichplatz er nylig blitt renovert og det er her dere finner de italienske trappene opp til kirken. Samtidig er det kommet flere spennende plasser som f.eks. Lörracher Platz ved det nye rådhuset samt Wilhelm-Wunderlich-Platz på August-Bebel-Straße.

“Steep Wall“ eller "Steile Wand", som den heter på tysk, er den mest kjente gaten i Meerane. Gaten er byens kjennetegn og betraktes også som et viktig bevaringsområde. I løpet av gatens 248 meter stiger den med mer enn 30 meter og den betraktes derfor som en stor utfordring for syklister og den brukes ofte i forbindelse med sykkelløp. Syklister verden over kjenner og frykter "the Wall”. Stigningsprosenten på 13 har gjennom historien fått mange syklister til å gi opp underveis.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen
AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.