München

München er hovedstaden i den tyske delstat Bayern. Byen ligger ved elven Isar, nord for de bayerske alpene. Etter Berlin og Hamburg, er München den tredje største byen i Tyskland, kjent for blant annet Oktoberfest, fotball og ikke minst forbundet med BMW.

Men, München er også mye annet enn bare øl og hornmusikk, Deutsches Museum, for eksempel. Dette imponerende museet utstiller alt mellom himmel og jord, fra sivbåter til romraketter, fra miner til flymaskiner. Eller hva med en tur til den vakre barokkirken Theatinerkirche eller Münchens tre Pinakotheker, som inneholder noe av Europas ypperste kunst. I München finnes også triumfbuen Siegestor og den Olympiske Parken, så det er nok å finne på, for ikke å snakke om byens stolthet, nemlig, BMW. Legg veien forbi «BMW Welt» og opplev bilene på nært hold. Dere kan blant annet prøvesitte en rekke veteranbiler og utforske BMWs historie i interaktive installasjoner.

Nå er jo München kjent som litt av et ølsted, så hvorfor ikke avlegge den gamle ølhallen Hofbräuhaus ved Platzl et besøk. Dette er definitivt en opplevelse, hvis tysk folkemusikk og lokal øl lyder fristende.

I München holdes det et høyt tempo. Det er en energisk og livlig internasjonal handelsby og et mekka for shopping. München har masse spennende historie og er omgitt av noe at Tysklands ypperste natur som gjemmer på mange opplevelser for både barn og voksne.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.