Museumscenter Hanstholm

Dra på historisk bilferie i Danmark med Risskov Bilferie. Opplev den spennende Danmarkshistorien som gjemmer seg rundt omkring. Museumscenter er en av mulighetene på en kjør-selv ferie i Danmark. Det spennende krigsmuseet, er nok noe av det nærmeste de besøkende kan komme på 2. verdenskrigs historie. Museumcenter Hanstholm var en del av Atlantvolden og var en del av tyskernes kanskje sterkeste festning i Nord-Europa under 2. verdenskrig. ´Hanstholmfæstningen´ var en veldig stor bunker, som huset rundt 90 tyske soldater samt en 38 cm kanon. Finn ut hvordan de tyske soldatene levde i bunkeren og besøk også de andre spennende utstillingene og lær mer om det tyske slagskip ´Bismarck´ og de fryktinngytende 38 cm store kanonene, som var spesialbygget til det store slagskipet. Ta en tur på ´ammunisjonstoget´ og besøk også den moderne utstillingsbygningen´Dokumentasjonssenteret´, hvor det blant annet vises en interessant utstilling om arbeidet som foregikk i bunkeren samt om våpnene som ble brukt.

Museet ligger plassert i noe av den vakreste naturen i Danmark, helt ut til kanten av Vesterhavet og i Nationalpark Thy. Finn billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.