Myrkdalen Fjellandsby

Når det er snøfritt i andre skibakker er det gjerne flust med snø i Myrkdalen Fjellandsby på Vestlandet. Nærmere bestemt én halvtime nord for Voss og to kjøretimer unna Bergen, like ved Sognefjorden og Nærøyfjorden. Store snømengder følger mye nedbør i fjelltraktene øst i landet og forlenger vintersesongen.

Nybegynner? Gjør ingen verdens ting. Myrkdalen Fjellandsby har også egen skiskole med kyndige instruktører. Prøv langrenn, slalom, snøbrett, telemark og «sitski» med ledsager for bevegelseshemmede. Det er noe for alle - og ei hyggelig varmestue etterpå.

Klingende bergensdialekt høres titt og ofte i bakker og på varme fjellstuer i dette vestnorske alpinanlegget. Smarte hytter kler fjellsidene med 22 løyper i alle vanskelighetsgrader - også for familiens yngste og eldste. Hele 1060 moh. troner toppen av Myrkdalen Fjellandsby med gode muligheter for off-piste og fjell- og toppturer. Og i påsken går barneskirennet av stabelen daglig. Det er gratis.

Det har skjedd mye i Myrkdalen Fjellandsby de siste femten årene. Nye, flotte skianlegg, heiser og gondoler oppføres i takt med flere grillbuer og hyggelige serveringssteder. Velg og vrak mellom klassisk rømmegrøt på tradisjonelt spiseri, bar med sofa foran sprakende peis, familievennlig pizzarestaurant eller fjellstue med nisterasteplass, blant annet.

Sjekk værmeldingen før skiene spennes og unngå skidager med mye tåke. Dra ekstra tidlig ut på godværsdager og nyt de lange timene i raus puddersnø. 

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom. · Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag – Søndag: 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.