Ringebu

Vakkert som det er, ikke tro at Gudbrandsdalen kun består av folketomme dalfører. Det er et levende sentrum som møter dere i Ringebu, for eksempel. Landsbyen Ringebu blir ofte kalt Norges minste by og huser det beskjedne tallet 4500 landsbybeboere. For å komme hit må dere reise til Oppland fylke. Dere har sikkert hørt om alpinbakkene i Kvitfjell som ligger her, men dere har kanskje ikke fått med dere at Ringebu er et av de hyggeligste tettstedene å besøke i Norge. Her er trehusklyngene ivaretatt og den bitte lille hovedgaten fra 1899 er omgjort til en gågate. Det finnes flere hyggelige småbutikker. Dere bør for eksempel få med dere Annis Pølsemakeri.

I Ringebu kan dere også være så heldige at dere får med dere torgbodene. Bare sjekk med turistkontoret, så kan dere høre om det finnes smijern, brukt og antikk, bøker og annet når dere er i Ringebu.

Det desidert mest kjente turistmålet i nærheten er Kvitfjell alpinanlegg. Men, om sommeren, når alle skientusiastene har trukket seg tilbake, er det minst like vakkert å reise rundt om i hele Gudbrandsdalen. Landskapet kjennetegnes av at dalene i området er formet av elver og isbreer. Sett dere i bilen og kjør rundt, legg inn et stopp eller to ved en rasteplass eller ei kro. Eventuelt pakk turskoene med og legg ut på tur med proviant i ryggsekken.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.