Pont-Audemer

Pont-Audemer er en liten fransk by, som ligger midt over elven Risle. Byens tette og naturlige forbindelse til vannet samt bebyggelse over de mange små avløpene fra Risle, har gitt byen kallenavnet ”Normandies Venezia.” Den lille middelalderbyen har et par små overraskelser å by på, spør etter et bykort i hotellresepsjonen, det kan hjelpe dere med å finne veien rundt.

Start med å avlegge Saint-Ouen-kirken et besøk på Rue de la Republique, en vakker gammel kirke fra det 15. århundre med noen helt usedvanlig vakre glassruter med helt utrolige farger. Ta også turen innom Musée Canel, som hyller humanisten og republikaneren, arkeologen og en av de helt store talsmennene for den sekulære skolen, nemlig Alfred Canel. Det hyggelige museet er inndelt i ulike etasjer for de faste utstillingene, det store biblioteket og de midlertidige utstillingene, som er plassert i øverste etasje – absolutt vel verdt et besøk og Monsieur Canels ånd merkes fremdeles over stedet, i hver etasjer og i hvert rom!

Det er også små butikker i Pont-Audemer, som byr på litt av hvert. Her er det gode sjanser for å finne noe annerledes og spesielt å ta med seg hjem. Det ligger også små hyggelige kaféer og restauranter gjemt vekk i sidegatene, så dere bør virkelig gå på oppdagelsesferd og finne ut på egen hånd hvorfor byen kalles Normandies Venezia.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.