Praha

På langhelg i Praha kan dere rekke mye mens dere vandrer rundt i en av Europas vakreste byer. Spis god mat og prøv noe av det beste Europa har å by på av lokale ølsorter. Ta med barna i flere aktivitetsparker og besøk interaktive museer. Introduser dem gjerne for både lokale søtsaker og høykultur på opera - til en fin pris.

I Franz Kafka og Milan Kunderas hjemland ligger den vakre hovedstaden Praha ved elva Vltava og fremstår i dag nesten slik den gjorde på 1200-tallet. Verdensarvbyen Praha består av «Den gamle bydel» fra 1200-tallet, «Den nye bydel» fra 1300-tallet og «Den jødiske bydel» med den vakre spanske synagogen. I byen med alle veggmaleriene er det lange tradisjoner for opera, konserthus, gallerier og musikklubber.

Hvis søker å komme tettere på den lokale kulturen, anbefales det å stikke utenom det gamle sentrum og rusle rundt i hipsterbydelen Krymská eller dra ned til elva i bydelen Naplavka om sommeren. Her foregår bondens marked hver søndag, og dere kan kjøpe med lokale oster og lokal vin. Maten er fantastisk i Praha, drikke likeså. Og prisene er lave, enten dere rigger til piknik ved elva eller bestiller bord på en av hovedstadens fasjonable restauranter.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
2
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.