Radeberg

Uavhengig om det er det kulinariske, det kulturelle eller den herlig naturen, som tiltrekker dere mest på ferien, så finner dere alt dette i den lille byen Radeberg, som har en perfekt beliggenhet rett utenfor kulturbyen Dresden. Dere kan bl.a. dra på en spennende omvisning i det lokale bryggeriet, Radeberger Exportbier Brewery, eller dere kan velge å kikke nærmere på noe av den lokale produksjonen, som de er meget stolte av i området. Blant de større produsentene som dere kan få innblikk i produksjonen til finner dere Radeberger Destillation und Liquerfabrik og Radeberger Fleisch- und Wurstwaren Korch GmbH. I Radeberger kan dere oppleve det beste av den vakre naturen i området. Hüttertal-dalen er det ideelle stedet for enhver naturelsker som nyter gåturer i naturen. I Den Botaniske Hage er det fokus på sansene, mens Dresden Heath-skogen innbyr til hyggelige sykkelturer, mens dere her kan stå på langrenn om vinteren.

Radebergs kulturelle høydepunkt er definitivt Klippenstein-borgen, som er byens eldste bygning. Borgen tilbyr et hav av kulturelle opplevelser, hvor det ofte er spennende presentasjoner og opplevelser for barn. Benytt også muligheten til å besøke Radeberger Biertheater's Sächsische Mundarttheater i Hotel Kaiserhof, hvor det er forskjellig underholdning for hele familien.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.