Stemmen

Den lille sjarmerende landsbyen Stemmen ligger i nærheten av det berømte hedeområdet Lüneburger Heide og midt mellom storbyene Bremen og Hamburg.

Når dere går en tur rundt i den lille landsbyen vil dere støte på flere av områdets typiske gamle bygninger med mintfargede gjerder. Eksempler inkluderer bl.a. Muskanten, Hoops Hus, Mattens Hus og Harms Hof. De fine bygningsverkene er gamle og det gjøres mye i området for å vedlikeholde bygningene i deres opprinnelige fremtoning.

Når dere slentrer rundt og kikker på de gamle bygningene, så vil dere legge merke til at bygningenes gamle navn fremdeles beholdes som f.eks. Heins Hus, Peets Hof og Lühmanns Hus. Dere kan se de gamle navnene på de gamle steinen, som står ved bygningene, hvorpå bygningens navn er inngravert.

Det er ingen tvil om at det er naturen som er i høysetet i den lille landsbyen. De store grønne trærne preger hver eneste gate og byens forskjellige bygninger som f.eks. den gamle skolen er omgitt av grønne områder. I utkanten av byen preges utseendet av vannløp og små stier i det grønne. Her starter Lüneburger Heide og dere blir innhyllet i fantastiske naturomgivelser.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.