Strasbourg

Denne flotte byen er også hovedstaden i vakre Alsace og geografisk sett befinner vi oss i det nordøstlige Frankrike, ganske nær grensen til Tyskland. Faktisk regnes Strasbourg for å være Europas hovedstad, da byen også danner grunnlaget for Europaparlamentet, Europarådet og Den Europeiske Menneskerettighetsdomstolen. Byen ble grunnlagt av den romerske keiseren Augustus og var den gang kjent under navnet Argentoratum.

Det er et must å besøke den berømte domkirken Cathédrale Nôtre-Dame, som regnes for å være byens midtpunkt og som samtidig også er sentrum for den gamle bydelen. Mellom 1647 og 1874 var det den høyeste bygningen i hele verden med sitt 142 meter høye tårn, inntil denne rekorden i 1874 ble overgått av tårnet på Skt. Nikolajs kirke i Hamburg. Det er ikke vanskelig å bli imponert over at det for 1000 år siden var mulig å bygge et slikt mesterverk av en domkirke. Selv om deler av kirken fremdeles er bygget i romansk stil, så regnes domkirken for å være et av de fineste eksemplene på sengotisk arkitektur i området.

Besøk også “Petite France”, som er et idyllisk kvarter i den gamle bydelen, som ligger mellom elvene og sør for Grande Ile. Her finnes byens vakreste bygninger med brosteinsbelagte gater, små romantiske broer og kanaler som skjærer på kryss og tvers i det vakre kvarteret. Grande Ile er en øy som ble skapt av elvenes strøm, og som ligger midt i Strasbourg. 

Les mer ...
Nærliggende hoteller
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.