Zingst

Zingst er bare en liten by der det ligger på halvøya Fischland-Darß-Zingst i den nordlige delen av Tyskland. Byen ligger adskilt fra fastlandet ved lagunen Barther Bodden. Skoger og sletteland omringer byen og her er det en rekke sykkel- og turstier som dere kan utforske. Det finnes også en fin, upolert strand, flere restauranter og en herlig atmosfære i den lille byen.

En over 20 kilometer lang strandlinje venter dere her med oppstilte strandstoler og lokale tyskere som nyter litt ferie ved havet.

Om sommeren er her et vell av fargerike blomster og frodige grønne vekster så langt øyet rekker. På høsten og om våren kan dere se tranefuglene som hviler seg på de lave kystslettene i området.

Dere kan også få med dere flere kulturelle munnfuller i Zingst hvor det er en rekke gallerier og museer, blant annet bymuseet og flere faste kunstutstillinger. I Max Hüntens Hus avholdes det fotoutstillinger, men også workshops. Det sies at det er her dere burde stikke innom hvis dere vil få med dere hva det er som foregår her i byen. Et annet tips er dere burde dere legge turen innom Experimentarium hvis dere har barn med på turen.

I Zingst er det mange restauranter å velge mellom. Det er ofte kortreist fersk fisk og skalldyr på menyen. Rund gjerne av dagen på en av de lokale pubene hvor dere treffer lokalbefolkningen som gjerne slår av en prat med besøkende.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom. · Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag – Søndag: 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.