Betaling

Betaling

Gavekort

Aars Hotel

Verdenskunst, historiske levn, variert landskap, strand og øy-besøk

 • 400 km fra Svinesundbroen
 • 110 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Aars Hotell er et godt valg hvis du vil ha en spennende ferie med varierte inntrykk og opplevelser. Hotellet er koselig og ligger svært sentralt for utflukter i naturskjønne Himmerland hvor du finner fristelser for alle aldre og aktivitetsnivåer. Innen 30 minutters kjøretur finner golfentusiaster åtte forskjellige golfklubber.

Hotellet tilbyr

Det 3-stjerners Aars Hotell er et sjarmerende og koselig hotell fra 1897 som ligger midt i byen Aars. Hotellet, som i løpet av de siste fem årene er blitt renovert regelmessig, ligger i Himmerlandsbanken, bare noen få minutters kjøring fra E45. Hotellet ligger i gågaten med en mengde flotte butikker og et nytt kjøpesenter. I den koselige restauranten har hotellets kjøkken en variert meny. I tillegg har hotellet også et populært steakhouse med lekeplass for barn. 

I helgene kan det forekomme noe støy fra Crazy Daisy på den andre siden av veien.

Rommene

På Aars Hotel har alle rommene et individuelt preg og finnes ulike størrelser. Alle rom har dusj, toalett og TV med ca. 29 kanaler fra hele verden. Hotellet har gratis trådløst internett i alle rom.

Les mer her

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, som betyr at det ikke blir redd opp, gjort rent eller byttet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i respesjonen, mot et gebyr.

Restauranten er stengt på søndager så det vil ikke bli servert middag denne dagen.

Vis flere

Ekspedisjonsgebyr på 79,- pr. bestilling ved nettbestilling
Ekspedisjonsgebyr på 99,- pr. bestilling ved telefonbestilling
Bestillingskommentar

Verdt å se

 • Rold Skov (20.0 km)

  Rold Skov er Danmarks største skog. Selvsagt kan man begi seg ut på mange fine vandreturer. Gå f.eks. rundt Store Økssø. Rold Skov er et sant mekka for mountain bike ryttere. Her finnes det ruter med ulike vanskelighetsgrader og lengde. Ridning i den store skogen er også populært. Det finnes også en flott lekeplass, Røverknolden, som innbyr til både lek og hygge. I gamledager kunne det være farlig å besøke stedet. Kjente røvere slik som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen og Petronillen holdt nemlig et skarpt øye med kroen. Når gjestene var på vei hjem gjennom Rold Skov, slo de til. Gudskjelov hører det med til fortiden og i dag er det kun legenden som lever samt noen flotte statuer til minne om de fire røverne.

  Rold Skov
 • Thingbæk Kalkminer (21.6 km)

  De berømte Thingbæk Kalkminene åpnet for besøkende i 1935 og er et av Danmarks mest spesielle museer under jorden. Det er nemlig her, at Anders Bundgaard stiller ut sine gipsfigurer. Ta med varme klær på turen inn i de mørke og kjølige minegangene. På Thingbæk Møllegaard har de hentet ut kalk i mange generasjoner, men det var først i 1926, at stedet reelt ble anerkjent som en mine, og hvor det var drift frem til 1960.

  Thingbæk Kalkminer
  Gå ikke glipp av spennende Thingbæk Kalkminer.
 • Stenaldercenter Ertebølle (23.0 km)

  Midt i naturen i Vesthimmerland ligger steinaldersentret Ertebølle. Dette er Danmarks eneste steinaldersenter og kan by på unike opplevelser med fokus på fortiden, lek og læring i et enestående kultur- og naturlandskap.

  Stenaldercenter Ertebølle
 • Rebild bakker (31.3 km)

  Rebild Nationalpark er et stort naturområde med bakker fulle av lyng. Her er det gode muligheter for en flott dag ute i naturen. Her er det noe for enhver, uansett om man vil sykle mountain bike eller legge ut på lange gåturer.

  Rebild bakker
 • Vikingseenteret Fyrkat (35.6 km)

  Fyrkat ble bygget rundt år 980 under den danske vikingkongen Harald Blåtand. Borgen eksisterer ikke lenger, men ringvolden, som markerer byens størrelse, kan fremdeles oppleves. Bak volden var det bygget 16 langhus, som i dag er markert med hvite stener og like utenfor volden er det bygget en tro kopi av et langhus, som måler nesten 29 meter i lengde og er bygget utelukkende i eik. Det arkeologiske funnet, som er gravd opp omkring borgen og ved gravene kan oppleves på Hobro Museum. Besøk også Vikinggården, som med sine ni hus samt smie utgjør en stormannsgård, slik de så ut, da Harald Blåtand var konge. Vikingsenteret Fyrkat gjemmer på mange opplevelser og egner seg glimrende til en familietur, også med de minste.

  Vikingseenteret Fyrkat
  Vikingsenteret Fyrkat
 • Aalborg Zoo (42.1 km)

  Ta med hele familien til Aalborg Zoo. Her har dere mange muligheter for å både å leke og lære. Her kan dere bli utfordret, og underholdt. Ha det gøy på naturlekeplassen, og grill din egen mat. I helgene kan du oppleve opptrente dyr på den store Zoo-Scenen. Les mer på Aalborg Zoo hjemmeside: www.aalborgzoo.dk

  Aalborg Zoo
  Dyrene i Aalborg Zoo gleder seg til å møte deg.
 • Aalborg (43.3 km)

  Aalborg er en vakker by. Om du liker shopping, da er dette et must når dere besøker byen. I den populære shoppinggaten Bispensgate, finner dere Jomfru Ane Gate som er en liten koselig sidegate. Aalborg byr på et hav av muligheter, bla. Aalborg Zoo, Utzon senteret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs Infosenter kan dere få utlevert en liten flyer av”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåturer, som dere kan utforske.

  Aalborg
  Aalborg er en svært levende by omgitt av Nordjyllands vakre natur
Vis flere

Kart

Aars Hotel
Himmerlandsgade 111 9600 Aars

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~3 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~12 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstraseng 25% rabat