Bilferie i Danmark på Aars Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Aars Hotel

Verdenskunst, historiske levn, variert landskap, strand og øy-besøk

Verdenskunst, historiske levn og variert landskap
I hjertet av Himmerland
30 minutter unna åtte forskjellige golfklubber
 • 400 km fra Svinesundbroen
 • 110 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Aars Hotell er et godt valg hvis du vil ha en spennende ferie med varierte inntrykk og opplevelser. Hotellet er koselig og ligger svært sentralt for utflukter i naturskjønne Himmerland hvor du finner fristelser for alle aldre og aktivitetsnivåer. Innen 30 minutters kjøretur finner golfentusiaster åtte forskjellige golfklubber.

Hotellet tilbyr

Det 3-stjerners Aars Hotell er et sjarmerende og koselig hotell fra 1897 som ligger midt i byen Aars. Hotellet, som i løpet av de siste fem årene er blitt renovert regelmessig, ligger i Himmerlandsbanken, bare noen få minutters kjøring fra E45. Hotellet ligger i gågaten med en mengde flotte butikker og et nytt kjøpesenter. I den koselige restauranten har hotellets kjøkken en variert meny. I tillegg har hotellet også et populært steakhouse med lekeplass for barn. 

I helgene kan det forekomme noe støy fra Crazy Daisy på den andre siden av veien.

Rommene

På Aars Hotel har alle rommene et individuelt preg og finnes ulike størrelser. Alle rom har dusj, toalett og TV med ca. 29 kanaler fra hele verden. Hotellet har gratis trådløst internett i alle rom.

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, som betyr at det ikke blir redd opp, gjort rent eller byttet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i respesjonen, mot et gebyr.

Restauranten er stengt på søndager så det vil ikke bli servert middag denne dagen.

Vis flere

Verdt å se

 • Aars (0.5 km)

  Finn en billig ferie til Aalborg hos Risskov Bilferie og besøk Aars, som har en historie som er like gammel som den er spennende. For ca. 2000 år siden bodde det kimbrere her, noe man kan lære mer om på Museumscenter Aars, som rommer mer enn 12.000 år gamle gjenstander og kulturhistorie. Byens torg er koselig. Det prydes av nydelige kunstverker skapt av internasjonale anerkjente kunstnere som Per Kirkeby, Kirsten Ortwed og Poul Gernes. Byens kirke fra 1200-tallet er også verdt et besøk. Dra på sommerferie i området rundt Aalborg og oppdag de mange spennende severdighetene som gjemmer seg. Det finnes også barnevennlige hoteller i området. Finn dem hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien til Aars og Aalborg.

  Aars
  Aars byr på massevis av spennende historie, kunst og gode shoppingmuligheder.
 • Vitskøl Kloster (22.4 km)

  Dra på bilferie i Nordjylland og finn billige hoteller hos Risskov Bilferie. Finn en sommerferie, vinterferie eller høstferie og planlegg en kjør-selv ferie til blant annet Vitskøl Kloster, som er et av Nord-Europas eldste kloster. Gjennom de siste 10 årene har klosteret blitt renovert og i dag fremstår det som en unikt bygningskonstruksjon. Klosteret er bl.a. kjent for sin store krydderurtehage og det er mulig å kjøpe planter i gartneriet. Besøk også den gamle klosterruinen og kikk på husdyrene som gresser på markene. Finn deres kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelsesferd i Vitskøl Kloster og Nordjylland.

  Vitskøl Kloster
  Vitskøl Kloster er en av de mange perlene i Nordjylland.
 • Rold Skog (20.0 km)

  Rold Skov er Danmarks største skog. Selvsagt kan man begi seg ut på mange fine vandreturer. Gå f.eks. rundt Store Økssø. Rold Skov er et sant mekka for mountain bike ryttere. Her finnes det ruter med ulike vanskelighetsgrader og lengde. Ridning i den store skogen er også populært. Det finnes også en flott lekeplass, Røverknolden, som innbyr til både lek og hygge. I gamledager kunne det være farlig å besøke stedet. Kjente røvere slik som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen og Petronillen holdt nemlig et skarpt øye med kroen. Når gjestene var på vei hjem gjennom Rold Skov, slo de til. Gudskjelov hører det med til fortiden og i dag er det kun legenden som lever samt noen flotte statuer til minne om de fire røverne.

  Rold Skog
  MTB stier og historier om legendariske røvere. Rold Skov har alt.
 • Thingbæk Kalkminer (21.6 km)

  De berømte Thingbæk Kalkminene åpnet for besøkende i 1935 og er et av Danmarks mest spesielle museer under jorden. Det er nemlig her, at Anders Bundgaard stiller ut sine gipsfigurer. Ta med varme klær på turen inn i de mørke og kjølige minegangene. På Thingbæk Møllegaard har de hentet ut kalk i mange generasjoner, men det var først i 1926, at stedet reelt ble anerkjent som en mine, og hvor det var drift frem til 1960. Her måtte produksjonen av kalk derimot stoppe på grunn av markedskreftene.

  Thingbæk Kalkminer
  Gå ikke glipp av spennende Thingbæk Kalkminer.
 • Stenaldercenter Ertebølle (23.0 km)

  Midt i naturen i Vesthimmerland ligger steinaldersentret Ertebølle. Dette er Danmarks eneste steinaldersenter og kan by på unike opplevelser med fokus på fortiden, lek og læring i et enestående kultur- og naturlandskap.

  Stenaldercenter Ertebølle
  Stenaldercenter Ertebølle har stort fokus på barneaktiviteter og er et opplagt mål på en familieferie i Vesthimmerland
 • Rebild bakker (31.3 km)

  Rebild Nasjonalpark er et stort naturområde med bakker fulle av lyng. Her er det gode muligheter for en flott dag ute i naturen. Her er det noe for enhver, uansett om man vil sykle mountain bike eller legge ut på lange gåturer.

  Rebild bakker
  Nyt stillheten og naturen i Rebild bakker.
 • Limfjordsmuseet (27.9 km)

  Dra på bilferie i Danmark og besøk de mange danske perler som finnes her. Finn en kjør-selv ferie eller et helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie og dra avgårde på oppdagelsesferd langs Limfjorden. Besøk Limfjordsmuseet som ligger i havnebyen Løgstør og byr på spennende utstillinger om livet over og under Limfjordens overflate. Her kan dere følge livet blandt fjordens mange fisker og dere får lov til å stikke fingrene ned i museets store berøringsbasseng. Dere kan også se museets historiske fartøyer, som ligger ved kai i Frederik den VII's Kanal nær Danmarks eldste fungerende svingbro. Finn en billig sommerferie eller vinterferie med barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie og dra avgårde i Danmark, i eget tempo.

  Limfjordsmuseet
  Limfjordsmuseet har opplevelser for både barn og voksne.
 • Vikingsenteret Fyrkat (35.6 km)

  Dra på en bilferie i Danmark og opplev landets spennende historie med Risskov Bilferie. Finn barnevennlige hoteller til en sommerferie, vinterferie eller høstferie og dra avgårde på opplevelse til Fyrkat, som ble bygget rundt år 980 under den danske vikingkongen Harald Blåtand. Borgen eksisterer ikke lenger, men ringvolden, som markerer byens størrelse, kan fremdeles oppleves. Bak volden var det bygget 16 langhus, som i dag er markert med hvite stener og like utenfor volden er det bygget en tro kopi av et langhus, som måler nesten 29 meter i lengde og er bygget utelukkende i eik. Det arkeologiske funnet, som er gravd opp omkring borgen og ved gravene kan oppleves på Hobro Museum. Besøk også Vikinggården, som med sine ni hus samt smie utgjør en stormannsgård, slik de så ut, da Harald Blåtand var konge. Vikingsenteret Fyrkat gjemmer på mange opplevelser og egner seg glimrende til en familietur, også med de minste. Planlegg den perfekte kjør-selv ferien med familien og lær mer om spennende danmarkshistorie på turen.

  Vikingsenteret Fyrkat
  Dra på oppdagelse i Vikingsenteret Fyrkat
Vis flere

Kart

Aars Hotel
Himmerlandsgade 111 9600 Aars

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~12.99 år i ekstraseng 25% rabat